Samsung S8+ kullanıyorum. Orijinal kablosu 1 yılda bozuldu. Vestel telefondan çıkan kablo ise 2 yıl civarı idare etti ve o da bozuldu. Kaliteli ve hızlı şarj özellikli bir kablo arıyorum. Biraz fazla eğip büktüğümden örgü kablo olsa güzel olur. Aklımda bir fiyat yok ama 50'yi çok geçmese iyi olur, şimdiden teşekkürler.
SAMSUNG USB-C Type USB Data Kablosu Siyah en uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta! SAMSUNG USB-C Type USB Data Kablosu Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
.
Bütçeyi geçiyor ama orijinal mediamarktan güvenilir bence olur.
Eğer Type-C Type-C ise bu iyidir.
SAMSUNG EP-DA705BWEGWW C to C TypeC Kablo Beyaz en uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta! SAMSUNG EP-DA705BWEGWW C to C TypeC Kablo Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
SAMSUNG USB-C Type USB Data Kablosu Siyah en uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta! SAMSUNG USB-C Type USB Data Kablosu Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
.
Bütçeyi geçiyor ama orijinal mediamarktan güvenilir bence olur.
Eğer Type-C Type-C ise bu iyidir.
SAMSUNG EP-DA705BWEGWW C to C TypeC Kablo Beyaz en uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta! SAMSUNG EP-DA705BWEGWW C to C TypeC Kablo Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
Üstekki orijinal ürün Max 7 8 ay götürdü beni Full evde kullanım ve hiçbir zararlı kullanım olmadan bence artık sargılı ürünler kullanılmalı orijinal ürünler şarj konusunda sürekli yenisini aldırma potansiyeli bulunduran kablolar olarak görüyorum.
Herkese değerli görüşü için teşekkür ederim. Orijinal kabloyu almayı düşünmüyorum, kısa sürede deforme oluyor. Baseus hem daha ucuz, hem daha kaliteli duruyor, sanırım onu alacağım.
Üstekki orijinal ürün Max 7 8 ay götürdü beni Full evde kullanım ve hiçbir zararlı kullanım olmadan bence artık sargılı ürünler kullanılmalı orijinal ürünler şarj konusunda sürekli yenisini aldırma potansiyeli bulunduran kablolar olarak görüyorum.