Kaliteli ve sade mouse pad önerisi

Bütçe
1500

585923

Decapat
Mavi-beyaz arası, sade şık kaliteli hybrid veya kontrol istiyorum. Rekabetçi de yüksek sena kullanıyorum, Razer DeathAdder V3 kullanıyorum. Skatezle orijinal ama eskirse değiştiririm. Bütçem 1500 +200 esneyebilir. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi-beyaz arası, sade şık kaliteli hybrid veya kontrol istiyorum. Rekabetçi de yüksek sena kullanıyorum, Razer DeathAdder V3 kullanıyorum. Skatezle orijinal ama eskirse değiştiririm. Bütçem 1500 +200 esneyebilir. Teşekkür ederim.

Mavi rengi var, ona bakabilirsiniz. Bütçesinin en iyisi diyebiliriz.

bunu kulanıyorum 1000 1500 tl lik mouse padlere taş çıkarır . Speed ve control karışım agirlik speed . 200 tl fiyati . Denemenizi öneririm . Yağ gibi kayıyor . Pişman olmazsın.

Dosya Ekleri

• 188F5A6B-C987-4BE6-84EC-D717690129AC.jpeg
    188F5A6B-C987-4BE6-84EC-D717690129AC.jpeg
    138,9 KB · Görüntüleme: 24
Tasarımı çok karmaşık ve kötü duruyor bence aklımdaydı ama baya kötü durur masada.

Bu mousepad nasıl olur? Freefall markasını çok duymadım ama azıcık baktım ve diğer modellerde kullananlar memnun kalmış Reddit’te.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu kullanıyorum 1000 1500 TL'lik mouse padlere taş çıkarır. Speed ve Control karışım agirlik Speed. 200 TL fiyati. Denemenizi öneririm. Yağ gibi kayıyor. Pişman olmazsın.

Hocam sade tasarım atıyorum masayla uyumlu ama teşekkür ederim.

Bu mousepad nasıl olur? Freefall markasını çok duymadım ama azıcık baktım ve diğer modellerde kullananlar memnun kalmış Reddit’te.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzelmiş wraith ürünleri güzel oluyorum listeme ekledim bide wratihde ESPTiger Shan Hai Series [Chuan Yun] Poron Mousepad - Baby Blue
Böyle birşeyde var aradaki fiyat farkına değermi sizce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı