Kaliteli bir güç kaynağında da bu ihtimal var. Bilgisayar aldığımızda bir de yangın tüpü alalım o zaman yanına? PSU'ların kutusundan yangın tüpü falan da çıksın, basbayağı abartıyorsunuz işte.Abartmadım, düşük de olsa öyle bir ihtimal var.
Modelleri, sistemi, bütçenizi, hiçbir şeyi bilmiyoruz. Yardımcı olabilmemiz için bunları belirtmeniz gerekiyor.Ya aigo ya FSP alacağım o yüzden sordum ama, FSP alırsam RAM'i 2x8 değil tek 8 almak zorunda kalacağım.
Kalitelilerde de var haklısınız. Ucuzlarda kat ve kat fazla ama.Kaliteli bir güç kaynağında da bu ihtimal var. Bilgisayar aldığımızda bir de yangın tüpü alalım o zaman yanına? PSU'ların kutusundan yangın tüpü falan da çıksın, basbayağı abartıyorsunuz işte.
Kaliteli bir güç kaynağında da bu ihtimal var. Bilgisayar aldığımızda bir de yangın tüpü alalım o zaman yanına? PSU'ların kutusundan yangın tüpü falan da çıksın, basbayağı abartıyorsunuz işte.
Modelleri, sistemi, bütçenizi, hiçbir şeyi bilmiyoruz. Yardımcı olabilmemiz için bunları belirtmeniz gerekiyor.
Genel itibariyle korumaz hocam, akım korumalı prizler genel itibariyle PSU'ya gelen dalgalı voltajın önüne geçiyor.Zaten amacım kalitesiz bir PSU'nun akım korumalı prizle yanmasını engellemekti. Ama olmayacağını öğrendim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.