Kalmamak için ne yapmalıyım?

Dilekçe yazdırınca özürlü olarak geçiyormuş ancak benim 20 gün özürlü zaten. O yüzden olmaz diyor müdür.
Lisedeyken ben ameliyat olmuştum. 60 gün okula gelmedim bal gibi de silebiliyorlar aslında devamsızlığını.

Technopat sosyalde bir konu görmüştüm doktor raporu ile devamsızlık hakkını 60'a mı ne çıkartabiliyordun.
@Murathüdavenginar mı neydi ismi konu sahibinin. Maalesef şu anda konuyu bulamıyorum.

Geçmiş olmamalı, bu işin içinden bir şekilde çıkmam lazım. Ya halk eğitime gidip 2 ayla giremiyorum yardımcı olun diye yalvaracağım yada müdüre.
Hocam bu sistemsel bir olay. Milli eğitim bakanına giderseniz zor çözer sistemi değiştirmesi gerek.

Belki aileniz okula maddi yardım ile müdürü ikna edebilir.

Hocam bu sistemsel bir olay. Milli eğitim bakanına giderseniz zor çözer sistemi değiştirmesi gerek.

Belki aileniz okula maddi yardım ile müdürü ikna edebilir.
Peki sınıfta kalsam bu ileride işe girerken veya herhangi bir resmi yerde karşıma kötü şekilde çıkar mı? Yani bu sene kalsam bidahaki sene açıkla bitirsem liseyi 1 senede?

İyi bir üniversiteye gider isen sıkıntı olmaz
Müdürle konuştum rapor kabul etmicem sadece heyet raporu alırsan olur onu da alman çok zor 3 doktor onayı gerekiyor dedi. İstese siler rapor olmasa bile ama iyice inada bağladı herif. Teyzemin yakın arkadaşı psikolog. Onunla ailem konuşacak, 10 günlük heyet raporu rica edeceğiz. Umarım alabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı