salamancalar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 604 Çözümler 3 9 Ekim 2024 #1 Kalori hesaplayıp kayıt tutabilecek bir uygulama öneriniz var mı? Eatbetter var ama hem paralı hem de pahalı bayağı.
Kalori hesaplayıp kayıt tutabilecek bir uygulama öneriniz var mı? Eatbetter var ama hem paralı hem de pahalı bayağı.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.844 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #2 iPhone kullanıyorsanız Lifie var. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2024
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #3 Bu uygulama var ancak kayıt tutuyor mu bilmiyorum, bakabilirsiniz isterseniz; fatsecret Kalori Sayacı - Google Play'de Uygulamalar Kilo Vermek için Kalori Sayacı ve Diyet Takip Edici play.google.com
Bu uygulama var ancak kayıt tutuyor mu bilmiyorum, bakabilirsiniz isterseniz; fatsecret Kalori Sayacı - Google Play'de Uygulamalar Kilo Vermek için Kalori Sayacı ve Diyet Takip Edici play.google.com
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.015 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 9 Ekim 2024 #4 Royzz dedi: Bu uygulama var ancak kayıt tutuyor mu bilmiyorum, bakabilirsiniz isterseniz; fatsecret Kalori Sayacı - Google Play'de Uygulamalar Kilo Vermek için Kalori Sayacı ve Diyet Takip Edici play.google.com Genişletmek için tıkla... Bu iyi. 2016'daki verilerim hala duruyor. Web versiyonu da var.
Royzz dedi: Bu uygulama var ancak kayıt tutuyor mu bilmiyorum, bakabilirsiniz isterseniz; fatsecret Kalori Sayacı - Google Play'de Uygulamalar Kilo Vermek için Kalori Sayacı ve Diyet Takip Edici play.google.com Genişletmek için tıkla... Bu iyi. 2016'daki verilerim hala duruyor. Web versiyonu da var.
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #5 Teru dedi: Bu iyi. 2016'daki verilerim hala duruyor. Web versiyonu da var. Genişletmek için tıkla... Kendim de 8 senedir kalori hesaplayıp, diyet yaparak yemek yediğim için biliyorum, az çok rahat iş görüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2024
Teru dedi: Bu iyi. 2016'daki verilerim hala duruyor. Web versiyonu da var. Genişletmek için tıkla... Kendim de 8 senedir kalori hesaplayıp, diyet yaparak yemek yediğim için biliyorum, az çok rahat iş görüyor.