Kameranın ışığı bir anda yandı ve kapanmıyor

Taha Demirel

Kilopat
Katılım
16 Nisan 2016
Mesajlar
473
Çözümler
2
Arkadaşlar 09:00'da sınavım vardı, sabah erken kalktım. 8:30 civarı YouTube'de geziniyordum ve durup dururken kameramın ışığı yandı hemen kamerayı tutup arka kısma doğru çevirdim ve yaklaşık 1 saattir kameramın ışığı yanıyor. Hani kamerayı kullanabilecek tüm uygulamaları kapattım, yine devam ediyor. Kötü niyetli bir kişi tarafından yapılsa kameramın açıldığını fark ettiğimde hemen kapatırdı diye düşünüyorum. Hadi hemen olmasın 1 saat olmuş ve benim kameranın açık olduğunu bildiğimi biliyor. Siz olsanız kamerayı kapatıp saldırdığınız kişinin teknik bir hata vs. olduğunu düşünmesini kısaca gardını düşürmesini beklemez miydiniz? Ama durum budur, her ne olursa olsun riske atılacak bir konu değil. Nasıl bir adım izlemeliyim yardım edin!

Bu arada kesinlikle bu konular için polis gibi arayabileceğimiz bir kuruluş olması lazım. Uygun olmayan bir görüntü kayıt alınsa genç bir bireyi intihara kadar sürükler bu durum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sorun çözülmüştür. Windows dan kamera etkinliğine baktığımda tam belirttiğim saatte Microsoft Teams uygulaması açmış. Evet o esnada Teams uygulamasında dersteydim, kameradaki ışığı görünce hemen kafama dank etti sınıfa rezil olduk diye ama ilginçtir ki kontrol ettiğimde kameram kapalı olarak gözüküyordu. Şimdi Dc den kamerayı aç kapat yapınca düzeldi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı