Kamerasız cep telefonu önerisi

Cross.firex

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kamerası olmayan, internete girebilen, Whatsapp kullanılabilen telefon önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Askerde telefon yasak değil. Sadece ulu orta eline telefon alıp kullanamazsın. Arkadaşımı yeni yolcu ettik Blackberry marka tuşlu kameralı bir telefon götürdü. Akşamları eğitim bittikden sonra serbest saatlerde mesajlaşıyoruz. Hatta sosyal medyaya haftada 2-3 fotoğraf yüklüyor telefon üzerinden. Uygulama marketide var. Telefonun modelide 8520. Her işinizi görür.

Askerde yasak değil mi? Ben yasak diye biliyorum.
Kamerası olmayan telefonlar serbest.

Nokia C1-02 diye bir telefon buldum. İnternete girebiliyor. Aklıma takılan bir soru var. Java desteği ile whatsapp kullanabilir miyim?

Askerde telefon yasak değil. Sadece ulu orta eline telefon alıp kullanamazsın. Arkadaşımı yeni yolcu ettik Blackberry marka tuşlu kameralı bir telefon götürdü. Akşamları eğitim bittikden sonra serbest saatlerde mesajlaşıyoruz. Hatta sosyal medyaya haftada 2-3 fotoğraf yüklüyor telefon üzerinden. Uygulama marketide var. Telefonun modelide 8520. Her işinizi görür.
Kameralı yakalanınca ceza alınabilir.

Kardeşim önce kamerasız tuşlu bi telefon ile git askere. Zaten Askercell serbest onunda kuralları var. Onun haricinde usta birliğine gittiğinde ortamı bi gör ona göre de akıllı telefon alırsın zaten yanına yasak yok yakalanmadığın sürece. Ben yakalanmıştım 1.5 ay çarşımı kitlemişerdi 2 hafta sonrada darbe olmuştu 2.5 ayda öyle kitlenmişti. :) Ortamına göre kullanırsın benim komutanlarla Watsapp grubum vardı fotoğraf filan çekiliyorduk onların telefonlanlarıyla Watsapp'tan atanlar vardı ama yakalarsam alırım diyordu. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı