Kamerasız yayıncı olunabilir mi?

• Konuyu başlatan Efee35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 1.682

Efee35

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yayıncılık gibi bir hayalim var, bir YouTube kanalım var, 50 abonem var orada fakat YouTube için ne tür video çeksem kararsızım, bayağıdır boşladım orayı sorum şu Kick platformunda vs. kamerasız bir şekilde yayıncılık yapılabilir mi sıfırdan, 1 hafta sonra mikrofonu olan bir kulaklık alacağım, o gelince başlamayı düşünüyorum, sizce kamera olmadan insanlar beni izler mi? @furkankongg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yayıncılık gibi bir hayalim var, bir YouTube kanalım var, 50 abonem var orada fakat YouTube için ne tür video çeksem kararsızım, bayağıdır boşladım orayı sorum şu Kick platformunda vs. kamerasız bir şekilde yayıncılık yapılabilir mi sıfırdan, 1 hafta sonra mikrofonu olan bir kulaklık alacağım, o gelince başlamayı düşünüyorum, sizce kamera olmadan insanlar beni izler mi? @furkankongg
İlk başlarda kamerasız başlarsınız. Zaten gelen bağışlarla biriktirdiğiniz parayla vs istediğiniz kamerayı alırsınız. Zorunlu değil yani yayıncılık için. Sadece izleyiciyle etkileşimi kolaylaştırıyo.

Hocam tabii ki kamera önemli bir etken ama kamerasızda olmaz diye bir şey yok. Uğraşırsan olur bence. Tabii garanti diye bir şey yok. Artı olarak telefonu kamera olarak kullanabilirsiniz.

Hocam eğer düzenli video atıp insanların ilgisini çekerseniz, kamerasız yayın yapan bir sürü yayıncı var.

Olur. Camo Studio adında bir program var.
Hem telefonuna hem bilgisayarına kuruyorsun. Cep telefonunun ön ve arka kameralarını USB kamera gibi kullanmana yarıyor.
Cep telefonu kameraları artık yeterli olduğu için de temiz görüntü geliyor.
Fazladan arka plan değiştirme gibi özellikleri de var.
Bana kalırsa tam senin işine yarayacak çözüm gibi görünüyor.

Camo adlı programı indirip telefonunuzu webcam olarak kullanabilirsiniz.

Bu benim düşüncem bu arada, geceleri uyumadan önce oyun yayınları izlerken kamera olmayan hatta arkada sadece chill bir müzik olan yayınlar daha çok hoşuma gidiyor. Olabilir yani neden olmasın.

Telefondan siteye girip.

Kamerayı OBS'ye ekleye tıklayıp
İzin verdikten sonra gelen Link'i
Yayın açtığınız platformda bağlantı ekle diyerek girdiğinizde telefonu kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı