Efee35
Decapat
Daha fazla
İlk başlarda kamerasız başlarsınız. Zaten gelen bağışlarla biriktirdiğiniz parayla vs istediğiniz kamerayı alırsınız. Zorunlu değil yani yayıncılık için. Sadece izleyiciyle etkileşimi kolaylaştırıyor.
Hocam haftaya veya bu hafta içi kulaklık alacağım ucunda mikrofon ile geliyor onu kullanacağım ses kalitesi yeni bir başlangıç için yeterli teşekkür ederim cevabınız için.
Hocam tabii ki kamera önemli bir etken ama kamerasızda olmaz diye bir şey yok. Uğraşırsan olur bence. Tabii garanti diye bir şey yok. Artı olarak telefonu kamera olarak kullanabilirsiniz.
Hocam telefonumun kamerası biraz kötü ve evde ailem olduğu için biraz da anlayışsız oldukları için direk full kamerasız olarak başlamayı düşünüyorum ileride tutturabilirsem kamera kullanırım cevabınız için teşekkür ederim.
Hocam telefon kameram kalitesiz o yüzden kullanmayı düşünmüyorum cevabınızı için teşekkür ederimOlur. Camo Studio adında bir program var.
Hem telefonuna hem bilgisayarına kuruyorsun. Cep telefonunun ön ve arka kameralarını USB kamera gibi kullanmana yarıyor.
Cep telefonu kameraları artık yeterli olduğu için de temiz görüntü geliyor.
Fazladan arka plan değiştirme gibi özellikleri de var.
Bana kalırsa tam senin işine yarayacak çözüm gibi görünüyor.
Başlangıç için mükemmel. Aslında yanlış anlamazsan sana bağış yapmak istiyorum gelişmen için. Herhangi bir iletişim bilgisi bırakabilir misin benim için.
Hocam Kick platformunda yayın yapıyorum bugün sırf etkileşim olsun diye boş beleş bir yayın açtım 2 3 saatlik hesap linkini bıraksam ceza yiyoruz diye biliyorum teşekkür ederim düşünceniz için.