Kamerasız yayıncı olunabilir mi?

• Konuyu başlatan Efee35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 1.654
Gelişme var mı peki sosyal medya işinde bilgisayarın nasıl neler oynuyorsun.

Gelişme yok şimdilik Kick için platform ayarlaması yaptım chat olsun takipçi uyarı falan olsun kulaklık alamadım henüz ramazandan dolayı çalışamıyorum bu aralar bilgisayar ile de fazla oynayamıyorum kardeşim ortak çıktı bilgisayara şimdilik ETS 2 FS25 The Forest oynuyorum Assetto Corsa indirime girmiş onu almayı düşünüyorum ha bir de World War Z aftermath oynadım şimdilik.

Gelişme yok şimdilik Kick için platform ayarlaması yaptım chat olsun takipçi uyarı falan olsun kulaklık alamadım henüz ramazandan dolayı çalışamıyorum bu aralar bilgisayar ile de fazla oynayamıyorum kardeşim ortak çıktı bilgisayara şimdilik ETS 2 FS25 The Forest oynuyorum Assetto Corsa indirime girmiş onu almayı düşünüyorum ha bir de World War Z aftermath oynadım şimdilik.

İndirimde bayağı bir oyun var 2 dolarlık falan bayağı güzel oyunlar var BF1 alabilirsin 2 dolara mesela çok güzel oyundur savaş oyunu.

Daha var indirim 6 gün daha sürecek alırsan bayağı güzel olur ama alamazsanda dert etme önceliğin kulaklık olsun sonra oyunları yazında alabilirsin.

Duruma göre bakacağım abi kardeşimde para verecek hem oyun hem kulaklık alabilirim bakacağız duruma göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı