Kamerasız yayıncı olunabilir mi?

Gelişme var mı peki sosyal medya işinde bilgisayarın nasıl neler oynuyorsun.

Gelişme yok şimdilik Kick için platform ayarlaması yaptım chat olsun takipçi uyarı falan olsun kulaklık alamadım henüz ramazandan dolayı çalışamıyorum bu aralar bilgisayar ile de fazla oynayamıyorum kardeşim ortak çıktı bilgisayara şimdilik ETS 2 FS25 The Forest oynuyorum Assetto Corsa indirime girmiş onu almayı düşünüyorum ha bir de World War Z aftermath oynadım şimdilik.

İndirimde bayağı bir oyun var 2 dolarlık falan bayağı güzel oyunlar var BF1 alabilirsin 2 dolara mesela çok güzel oyundur savaş oyunu.

İndirimde bayağı bir oyun var 2 dolarlık falan bayağı güzel oyunlar var BF1 alabilirsin 2 dolara mesela çok güzel oyundur savaş oyunu.
Bf1 ve asetto Corsa istek listemde yarın ile gidicem alırım belki abi indirim bitmeden

BF1 ve Assetto Corsa istek listemde yarın ile gideceğim alırım belki abi indirim bitmeden.

Daha var indirim 6 gün daha sürecek alırsan bayağı güzel olur ama alamazsanda dert etme önceliğin kulaklık olsun sonra oyunları yazında alabilirsin.

Daha var indirim 6 gün daha sürecek alırsan bayağı güzel olur ama alamazsanda dert etme önceliğin kulaklık olsun sonra oyunları yazında alabilirsin.

Duruma göre bakacağım abi kardeşimde para verecek hem oyun hem kulaklık alabilirim bakacağız duruma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…