Kamet sabitlemeden oynayamıyorum

SHER-LOCKED

Megapat
Katılım
26 Ekim 2017
Mesajlar
7.806
Makaleler
2
Çözümler
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar artık ne illet bir karakterde ırelia oynamak istiyorum. Internette 2 3 video izledim, arkadaki milyonlara Q-Q-Q atarken kamerayı sabitlemeyin diyor. Ben deniyorum fakat çok rahatsız oluyorum sabitlemeyince. Imleci kenara hafif dokunursam ekran yan Map'e kayıyor. Var mı bir öneriniz? Bir de ırelia'nın nasıl oynanacağı hakkında tek cümlelik bir bilig verirseniz sevinirim.
 
Hocam tek cümlelik bir taktik değil de bu işin ustalarının oyunlarını izlemenizi tavsiye ederim. Tfblade gibi. Bu arada serbest kameraya alışmak için önce koridorda arada serbest bırakın sonra tekrar kitliye alın zamanla bu oranı arttırın böylece alışabilirsiniz.
 
Kameranın hassasiyetini ayarlaman için bir ayar var oyunda, kamera hızı hızlı geliyorsa kendine göre ayarlayabilirsin. Konuya gelirsek, bir süre sonra alışıyorsun. Belli başlı karakterlerde önemli bu kamera olayı. Irelia nasıl oynanır sorusunda ise, Q yeteneğini kullanırken kesin olarak Q yeteneğinle herhangi bir düşmanı (minyon, rakip) öldürmeye çalış ki pasifin stacklensin, pasifin sayesinde hem daha hızlı vurursun, hem de hasarların daha fazla etki eder rakibe. Bir de şu balta logosu olan cellat rünüyle oyna.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı