Kampanyası başlamamış paketimi iptal ettirebilir miyim?

Kadir.R

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fikir adamı
TT'dan 1 hafta önce bana bir telefon geldi ve eski tarifenizi 2 yıl daha uzatırsanız size ucuz bir fiyat vereceğiz ve ilk 3 ay 45 TL olacağı söylenmişti. Bende maalesef onay verdim ama daha sonrasında Türk net aklıma geldi. Türk nete geçecektim. Bu ayın 20'sinde faturayı otomatik talimat ile ödenecek. Sorum şu 2 yıllık imzaladığım sözleşmeyi iptal ettirebilir miyim?

Taahhütü iptal edebilirsiniz ama cayma bedelini ödemeniz gerekmekte şu durumda maalesef.

Taahhütü iptal edebilirsiniz ama cayma bedelini ödemeniz gerekmekte şu durumda maalesef.
Benim araştırdığım kadarıyla iptal ettirdiğim zaman kampanya bedeli geri alınıyormuş ama ben hiç daha para ödemedim

Kullandığınız kampanyanın taahhütsüz fiyatı üzerinden bir cayma bedeli çıkartılır. Daha yeni onay verdiğiniz için 100-150 TL'yi geçmez. Zaten Türknet de 120 TL'ye kadar karşılıyor. Daha fazla beklemeden geçin yoksa cayma bedeli gitgide yükselir.

Hocam ama şöyle bir durumda var benim eski anlaşmam kasım ayında bitecekti. Daha eski kampanya bitmeden yenisini imzalattırdılar. Sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım?

Hocam ama şöyle bir durumda var benim eski anlaşmam kasım ayında bitecekti. Daha eski kampanya bitmeden yenisini imzalattırdılar. Sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım?
Müşteri hizmetlerini arayıp sorun ''Şu an çıkmak istersem ne kadar öderim?'' diye, cevaplarlar. Ona göre kararınızı verirsiniz.

Aradım 189 TL ceza kesileceği söylendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…