Kanal İstanbul Yapılmalı Mıdır?

Kanal İstanbul Projesi Yapılmalı Mıdır?

  • Evet

  • Hayır

  • Kararsızım

  • Bilgim yok

  • Fark Etmez


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Battal Gazi'nin torumuymuş nicke bak. Sen olsa olsa bir şeyin doğurduğu olursun da ban yerim şimdi burada hiç gerek yok. Sen git sana ambargo uygulayan Arap'ların tanrılarına tapın.

Kurduğun cümleler ve hakaretler ile fikirlerini savunduğun zümreyi çok iyi temsil ediyorsun. Basit insansın :)
 
Alım gücü hesabına enflasyon dahil edilir. TÜİK beğenmedin, Global site olan Atlas'ı attım. Onu da beğenmedin. Ne atayım sana. Şimdi de bakkal hesabına döndün.
2003 yılında asgari ücret 225 lira iken çocuklar okumuyor muydu? Kira yok muydu? Sana alım gücünün arttığını söylüyorum. Yeterli demedim!
Bu hükümet sürecinde arttı. Bir Almanya olalım dersen eyvallah. Ama hükümet kötüye götürmedi diyorum. Bu kadar basit. Sen kendi kendine sinirleniyorsun. İnan ki anlamıyorum derdini :D


Çeşitli ülkeleri de kıyaslayabilirsin.
Asgari ücret dediğimiz şey her şeye yetsin diye verilen bir para değil. Asgari ücret temel ihtiyaçlarını karşılamak için verilen en az ücret. Ülkenin yarısı asgari ücret ile çalıştığı için asgari ücretin aslında ne olduğunu bilmiyorsun galiba. Eskiden asgar ücret ile çalışan insan sayısı baya azdı. Yeni iş hayatına atılan biri bile asgari ücret almazdı. O yüzden eskiden asgari ücret düşüktü.
 
Aynen öyle :D Onlarca yorum var bilgi, kaynak sunan. Hiçbirine yanıt vermemiş. Birilerinin yalaması işte işine gelene cevap verir gelmeyeni görmez.

Her şeye mümkün mertebe kaynak ile cevap veriyorum. İlla isimleri etiketlememe gerek yok. Ben ulusal istatistik şirketleri ile yanıt verdim. Üstüne alan okur.
Muhatap alınacak birisi değilsin, saygısız :)
 
Sayın Mansur Yavaş'ın Twitter arka planı okuyun belki bir şeyler anlarsınız:
600x200.jpg
 
Tiktok miktok ben anlamam etmem benim bildiğim benim neslim hükümete çok öfkeli ve öfkesini kusucaktır elbet.
Bu genç kuşak olurda sandıkta bunlardan hesabını soramazsa ömür boyu çift çekirdek 4GB bellekli ve 1050ti'li bilgisayarlara mahkum kalırsınız umarım. Çünkü biz az çok gördük yaşadıkda sizin geleceğinizi mahvetti resmen bu iktidar. Bakalım göreceğiz.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Niyese koyasım var.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı