Kanal İstanbul Yapılmalı Mıdır?

Kanal İstanbul Projesi Yapılmalı Mıdır?

  • Evet

  • Hayır

  • Kararsızım

  • Bilgim yok

  • Fark Etmez


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu konu sahibini anlayamadım onlarca ülke gezmiş, bilinçli, gerçekleri konuşan adama dediklerine bak :D birde doğruyu dedik diye yaş ortalamamızı 16 ilan etti. Kusura bakmayında ben pek birlik olmak istemiyorum garip düşünce yapısına sahip olanlarla.

Karşıt düşünceye sahip olsun lafım olmaz.
Yaş ortalaması 10 olsa ne olur 20 olursa ne olur? Zihniyet kötü ise isterse 30 yaşında olsun beş para etmez yine de. Önemli olan zihniyet.
 
@BattalGazininTorunuVanku

Kusura bakmayın ama saatlerdir gerçek hayatla bağdaşmayan verileri Berat Albayrak fantezisi ruhuyla dile getirdiniz. Ancak her durumun bir sınırı vardır. Bu konuyu açmanızdaki nedenin zaten tam olarak bu kaosu yaratmak olduğunu anlamak zor değildi. Nitekim birden fazla insana cevap vermemeyi seçip ortamın gerilmesi için ince ince aynı şeyleri tekrarlamaya devam ettiniz. Partizan olmadığınızı söylüyordunuz ancak ülkede yapılan yanlışlardan, hukuksuzluklardan, adaletsizliklerden söz etmeden daha iyi bir noktaya gelindiğini tam da partizanca dile getirmeyi seçtiniz. Bence emin olun yeterince sözünüz dinlendi ve fikir sunuldu.
Hocam doğru haklı yorumlara cevap bile vermedi.

Lütfen konu kitlensin bir adam için oluşturduğumuz kaos hiç değmez biz zaten cevabımızı vereceğiz sandıkta bir problem değil.
 
Seviyene inmiyorum. Yaş ortalaması 12 olan forumu arkana alarak hakaretler savurman seni haklı yapmayacak :) Esenlikler dilerim.

Yine mağdur oldu vah vah.

Türkçe dersi verelim size biraz:

Zübük: Halk arasında kişinin kendi çıkarlarını gözetebilmek adına her yolu mübah sayması anlamında kullanılan deyimlerden biridir. Kısa anlamıyla çıkarcı ve menfaatçi anlamına gelmektedir.

Tam sizi tanımlayan kelime işte.

Buralarda olun ama. Bu sene çok renkli geçecek. Sizi sık sık etiketleyeceğim.
 
Yine mağdur oldu vah vah.

Türkçe dersi verelim size biraz:

Zübük: Halk arasında kişinin kendi çıkarlarını gözetebilmek adına her yolu mübah sayması anlamında kullanılan deyimlerden biridir. Kısa anlamıyla çıkarcı ve menfaatçi anlamına gelmektedir.

Tam sizi tanımlayan kelime işte.

Buralarda olun ama. Bu sene çok renkli geçecek. Sizi sık sık etiketleyeceğim.

Kişi kendinden bildiği şeyler hakaret olarak başkasına kullanır.
Etiketleyebilirsiniz, tabii bulursanız. Size kendi ufak siber dünyanızda iyi eğlenceler dilerim.
 
Bir de sinirden çıldırmıyormuş gibi ileti girmiyor mu? :D
 
İslam'ın kendine özgü bir siyasi, sosyal, hukuki ve ahlaki düzeni vardır, yani siyaset islam'ın çok önemli ve doğal bir parçasıdır. Muhammed döneminden beri islam siyasetle, devlet yönetimiyle iç içedir. Siyasi olmayan bir islam zaten düşünülemez, çünkü din tüm hükümleriyle bir bütündür.

Öte yandan siyasel İslam dediğiniz şey, günümüzde miting meydanlarında Allah'tan kitap'tan bahsederek insanları uyutanların islam siyasetiyle herhangi bir ilgisinin olmadığını belirtmek isterim.

Bu arada fiziki olarak değişmişsin ama zihin olarak hala aynısın forumda agresif çıkışlar yapıp salyalı ergenlerin beğenisini alarak egonu tatmin etmen üzücü.

Beni küçük göstermeye çalışarak kendini yüceltmen nasıl bir kibrin ürünüdür? Oysa ki dininde en sevilmeyen şeylerden biri değil miydi kibir?

Ama siz söz sanatını çok iyi bilirsiniz değil mi? Aynı baştaki gibi. Bir dediği öbürünü tutmaz ama allem eder, kallem eder kandırır insanları.

Bıkmadınız mı aynı masallardan? Siyasal islam bana göre hiç değişmedi. Hep bu olarak kaldı:

1618873445449.png
 
Kaybettiniz savaşı. Bilim kazandı. Fark her geçen gün kapatılamayacak derecede açılıyor. Siz ise yıllardır yaptığınız mastürbasyona devam ediyorsunuz. Hep bir küçük düşürme çabası, hep bir biz çok biliriz de konuşmuyoruz ayakları.

Hadi yapın, hadi her şeyi biliyorsan aşı olma, hadi Covid-19'a çare bul? Ancak oradan büyük abi modunda takılısınız boş boş. Elinde tesbih de var mı? Yoksa olmalı bence. Size çok yakışıyor.

Boşsunuz. Ben hiçbir zaman dolu olduğumu iddia etmedim ama siz dolu olduğunuzu iddia eden boşlarsınız. Sizin devriniz bitti artık. Antikasınız siz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı