Kanal İstanbul Yapılmalı Mıdır?

Kanal İstanbul Projesi Yapılmalı Mıdır?

  • Evet

  • Hayır

  • Kararsızım

  • Bilgim yok

  • Fark Etmez


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu hakkında detaylı bir bilgiye sahip olmadığımdan ötürü yapılmalı veya yapılmamalı diyemeyeceğim. Ezbere konuşmak istemem.

Yalnız bu proje gerçekleşecekse tüm olumsuzluklar göz önünde bulundurulmalı. Biz istiyoruz, o halde yapılacak kafasıyla hareket edilmemeli. Her uzmanın fikri değerlendirilmeli.

Umarım mantıklı bir şekilde hareket edilir.
 
Sevdiğim bir büyüğün sözü vardı "Girme cahille münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına." Zaman öldürmekten başka bir işe yaramadı bu konu kendi düşüncesi artık nasıl kalıplaştıysa bizim dediklerimizi dinlemedi bile neyse dünya dev gibi hükümdarlara kalmadı bunlara mı kalıcak?
 
Beni küçük göstermeye çalışarak kendini yüceltmen nasıl bir kibrin ürünüdür? Oysa ki dininde en sevilmeyen şeylerden biri değil miydi kibir?

Ama siz söz sanatını çok iyi bilirsiniz değil mi? Aynı baştaki gibi. Bir dediği öbürünü tutmaz ama allem eder, kallem eder kandırır insanları.

Bıkmadınız mı aynı masallardan? Siyasal islam bana göre hiç değişmedi. Hep bu olarak kaldı:

Eki Görüntüle 982998

Laf söylediginiz Erbakan, Atatürk'ün yolundan en iyi ilerlemiş liderdir. İncirlik üssünü kapatmıştır. Doları, İran, Irak ve diger müslüman ülkelerle ortak ticaret para birimi olarak kullanmayalım fikrini ortaya atmıştır. Projeleri şu an gerçek olsaydı dolar 8 TL diye kimse üzülmezdi. Bana göre M.Kemal'den sonra gelmiş en iyi liderdir ama degeri bilinmemiştir. Zaten seçimlerden sonra bu ülkede kalıp yaşayabilen kişi vakti zamanında iyi yönetmiştir ki, yüzü var kalıyor.(Malum sahış ve avanesi nasıl duracak merak ediyorum. Sürekli dava açabilirler)
Kendisine en çok benzemeyecek/zıt dünya görüşüne sahip kişi olan, Ugur Dündar ile dosttur. Ugur Dündar'ın saygı duydugu kişidir. Yani laf söylediginiz Erbakan aslında tek görüşlü, dar kafalı bir insan degil. Böyle olsa, kendi siyasal görüşlerine en zıt olan kişinin saygısını kazanamazdı.
N. Erbakan iyi tahsilli ve bu ülke için üreten bir insandı. Yaptıgı siyasi adımlar da hep ülkenin çıkarına, üretim için olmuştur. Akp'nin hala özelleştire özelleştire bitiremedigi ve kapatarakta bitiremedi fabrikların çogunda imzası olan kişi N. Erbakan'dır.
 
Kesinlikle yapılmamalıdır. İstanbul' a zaten yeterince kötülük yapıldı. Diğer yandan parayı çar-çur etmekten başka bir işe yaramaz. Boğaz var zaten orayı avrupadan koparmaya gerek var mı cidden.
Bir inat uğruna yapılırsa yazık olur. Zaten devirleri kapanmak üzere yapamadan gitmeleri umuduyla..
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı