Kanal İstanbul Yapılmalı Mıdır?

Kanal İstanbul Projesi Yapılmalı Mıdır?

  • Evet

  • Hayır

  • Kararsızım

  • Bilgim yok

  • Fark Etmez


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapılsın ustaaaaaam. Biri o kaldı, ondan da koysunlar kulak arkamıza. 128 milyar doları bulamadık kanalı yaparken kaybolan 80 milyarı hiç bulamayız. Hem şeyhler kazanmayacak da halk mı kazanacak? Aynen gemi para verecek oradan geçerken Montrö falan Amerika oyunu. :D :D :D 3 seneye ülke batacak hala Kanal İstanbul saçmalıkları dönüyor. İstanbul'da yarın deprem olsa yayılan hastalıktan canlı kalmayacak enkaz altında ezilip ölecek herkes ama he dur Kanal İstanbul önemli!! Bu projeye karşı çıkan da en büyük vatan hayinidir!
 
@Recep Baltaş hocamın dediklerine A'dan Z'ye katılıyorum ancak mesajlarınızda bazı kelimeler biraz ağır kaçmış. Hani anladığım kadarıyla bu tip insanlara tahammülünüz yok ama böyle bir üslup kullanmanıza da gerek yoktu. Bu söz buraya "cuk" diye oturur.

IMG_20210420_081820.jpg
 
20 milyar dolar...
O paraya kaç fabrika ve okul açılır, yine aynı hatayı yapmayalım. Fabrika ile işçi sayısı artar ayrıca belli bir miktar ekonomiye katkısı olur. Ben saçma olduğunu düşünüyorum.
 
Boşa para israfı niye yapılacak ki? zaten yeni yapılan köprüden kimse geçmiyor. Onun yerine birsürü şeye yatırım yapılabilir.
 
Doğayı falan geçtim. İstanbul zaten berbat. Böyle bir şey yapılacaksa Arap'lara satılmasın
 
1618897383025.png

Bu profil fotoğrafından sonra fazla söze gerek var mı?
Bu tür projelere zamanında köstek olma yerine destek olunsaydı çok daha iyi bir noktaya gelebilirdik
Yerli uçak dediniz; ortada bir şey olmamasına rağmen destek çıktık, yerli araba dediniz, doğru düzgün yerli olmamasına rağmen adım adımdır dedik destek çıktık, BAYRAKTAR jet motoru yaptı; İHA/SİHA yaptı; sonuna kadar destek çıktık. Çünkü adam ortaya bir şey koydu. Ama bu projenin bir amacı yok. İstanbul Boğazı var orada, ne gerek var kanala? Eğer amacın Arap şeyhlerini memnun etmekse sen bilirsin tabii.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı