Kanal tedavisi çok acı çektirir mi?

Kardeşim helvan neyli olsun? Birde rahmetlinin son isteği olarak ne çalalım :)

Ağzın uyuştuğu için pek hissetmezsin, gerçi benimki gibi inşaattan tutup getiren bir doktor varsa çürüğü olan dişi oyar, dolgu yapar, sonra o diş 2 yerinden kırılır.

Ama senin doktor iyi gibi.

3 ay sonraki sırayı 2 gün sonraya çektirmişler. Açık saçık torpil yaptım diyor. Kimse de durumu yadırgamamış gözüküyor. Artık alışmışız haksızlıklara.

3 ay sonraki sırayı 2 gün sonraya çektirmişler. Açık saçık torpil yaptım diyor. Kimse de durumu yadırgamamış gözüküyor. Artık alışmışız haksızlıklara.
Kimsenin hakkını yemedim, sırasını çalmadım, doktor ricası veya yetkisiyle bana ayrı bir yer açtı. Ne diyim hocam olmaz aylarca bekliyim mi diyeyim? Ben burda haksızlık göremiyorum.

Kanal tedavisi fazla ağrı yapmayabilir, hekimine göre değişebilir tabi.
İki defa kron köprü yaptırdım, ilk hekimde bir şey hissetmemiştim fakat 4 yıl sonra 2. defa dişlerime kron köprü yaptırdığım hekim acemi olduğundan hem sürekli sonradan ağrılardan dolayı şikayetim ve tedavim uzadı hem de tedavi sırasında ağrılardan gözümden yaşlar geldiği oldu.
Kesinlikle gittiğiniz yerin en tecrübeli hekiminin kim olduğunu öğrenip O'na gitmeye gayret edin; acemi biriyle, tecrübeli biri arasında çok fark var.

Benim doktor bende iltahap varken bana tedavı yaptı. Ağlata ağlata. Sonra dayanamıyor diye başkasına verdi. O ilaç verdi. Ama iltihap geçmedi. Doktorda dişimdeki sinirin içine iğne vurdu. (Normalde yanağa vurardı) doktordan doktora değişiyor.

Acısı yok şöyle yok sonradan biraz ağrı yapabiliyor. Yaptırdığın yere göre de değişir ben Bursa'da devlete yaptırdım doktor çok iyiydi güzel geçmişti kanal tedavisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı