Kanal tedavisi olan diş tekrardan ağrımaya başladı

Yeni kanal tedavisi olmaması gerek. 4 yıl önceki "kanal tedavisi" yapan arkadaş kanalı öldürmemiş.

Kanal tedavisi dişin tümüyle kaybıdır - kökün öldürülmesidir. 10 yıl civarında diş kendini besleyen kök olmadığı için çatlayabilir veya kırılabilir. İhtimal dahilinde zarar görebilir.

Senin şu anki durumun, muhtemelen kanal tedavisi değil, dişin doğrudan temizlenmesi ve dolguyu içerir, diğer türlü çekilecektir.

Hocam korkum sadece bu değil sağ en arka dişde bu sorunu yaşıyorum 4 sene önce yapılırken resmen oyuldu dişim hissetmedim ancak sonrasındaki 1 ay boyunca çektiğim acıları bir ben bir Allah bilir.

Yeni kanal tedavisi olmaması gerek. 4 yıl önceki "kanal tedavisi" yapan arkadaş kanalı öldürmemiş.

Kanal tedavisi dişin tümüyle kaybıdır - kökün öldürülmesidir. 10 yıl civarında diş kendini besleyen kök olmadığı için çatlayabilir veya kırılabilir. İhtimal dahilinde zarar görebilir.

Senin şu anki durumun, muhtemelen kanal tedavisi değil, dişin doğrudan temizlenmesi ve dolguyu içerir, diğer türlü çekilecektir.

Ne kadar tutabilir hocam tahminen.

Hocam korkum sadece bu değil sağ en arka dişde bu sorunu yaşıyorum 4 sene önce yapılırken resmen oyuldu dişim hissetmedim ancak sonrasındaki 1 ay boyunca çektiğim acıları bir ben bir Allah bilir.

Ne kadar tutabilir hocam tahminen.
4.000 Civar ortalama diyebilirim temizlik, ilaç, dolgu.

Hocam kanalda bir problem varsa 10 klık çıkarım herhalde :D
8K'yi geçmezsin diye düşünüyorum, fakat bu diş doktoruna bağlı işte. Tanıdık olması, ödeme yöntemi v.b, yangın söndürme uçağı alamıyorlarsa mesela neden kredi kartıyla ödeyeyim derim.

8K'yi geçmezsin diye düşünüyorum, fakat bu diş doktoruna bağlı işte. Tanıdık olması, ödeme yöntemi vb, yangın söndürme uçağı alamıyorlarsa mesela neden kredi kartıyla ödeyeyim derim.

Hocam cuma gününe devletten bir randevu buldum biraz dayanacağım yine de yardımınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı