Kandiliniz mübarek olsun

Drama çıkarmaya gerek var mı şu an, burada? Yaşanan elbet çok kötü bir olay ancak yeri ve zamanı mı? Bırakalım insanlar azıcık sevinsin, kandili kutlasınlar. Yapacak bir şeyimizin olmadığı kötü konuları her fırsatta hatırlamaya gerek yok. Ayrıca LGBT'nin, destekçilerinin, protestanlarının alakası yok konuyla. O adamlar kendi davalarındalar, Filistinliler kendi davalarındalar. Çok yanlış bakış açısı.
Arkadaş bütün Müslümanların dört dörtlük bir hayat yaşamadıklarını belirtmek istemiş. Dışarıdan gözüktüğü gibi değil bazı şeyler. Müslümanlar çok rahat, bütün dünya Müslümanların etrafında dönüyor gibi algı oluşabiliyor zaman zaman. Yok böyle bir şey. Ek olarak dramalık bir şey göremedim ben.
 
LGBT için bir sürü protesto düzenlenirken, bu durum karşısında sessiz kalınmasına karşıyım ben. LGBT destekçilerinin davası özgürlük değil mi? O insanlar da özgürlüklerinden mahrum bırakılıyor.
LGBT ayrı dava bu ayrı dava. Siz de LGBT üyeleri gibi örgütlenin, sesinizi duyurun. Onlar kendi davalarını savunuyor, seslerini duyuruyor. Siz de kendi davanızı savunun, sesinizi duyurun. İkisi de alakasız konular.
 
LGBT ayrı dava bu ayrı dava. Siz de LGBT üyeleri gibi örgütlenin, sesinizi duyurun. Onlar kendi davalarını savunuyor, seslerini duyuruyor. Siz de kendi davanızı savunun, sesinizi duyurun. İkisi de alakasız konular.
Ortada yanlış bir şey varsa gücümüz yettiğince engel olmaya, engellemeye gücümüzün yetmediği durumda ise gücümüz yettiğince duyurmaya çalışırız. Hadwiger arkadaşımız üstü kapalı yaşanan olaylara dikkat çekmek istemiş. Ardından siz gelip Hadwiger'ın "Müslümanların özgürce dinini yaşayamadığı bir kandil geçiriyoruz maalesef." cümlesini alıntılayarak "Yaşamıyor derken?" demişsiniz ve o da neden yaşayamadıklarının cevabını vermiş. Bütün olay bu aslında.

Ardından "Drama çıkarmaya gerek var mı şu an?" çıkışınızın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yoksa kimsenin drama falan çıkarmak gibi bir niyeti yok. Teşekkürler.
 
Ortada yanlış bir şey varsa gücümüz yettiğince engel olmaya, engellemeye gücümüzün yetmediği durumda ise gücümüz yettiğince duyurmaya çalışırız. Hadwiger arkadaşımız üstü kapalı yaşanan olaylara dikkat çekmek istemiş. Ardından siz gelip Hadwiger'ın "Müslüman'ların özgürce dinini yaşayamadığı bir kandil geçiriyoruz maalesef." cümlesini alıntılayarak "yaşamıyor derken?" demişsiniz ve o da neden yaşayamadıklarının cevabını vermiş. Bütün olay bu aslında.

Ardından "drama çıkarmaya gerek var mı şu an?" çıkışınızın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yoksa kimsenin drama falan çıkarmak gibi bir niyeti yok. Teşekkürler.

Bu arada şu an aklıma geldi. İslam LGBT'ye karşı. Bu LGBT üyeleri kendilerine karşı olan bir dine ya da topluma neden destek versin?

Lütfen tartışmanın büyümesini istemiyorum sadece kandil kutladım nereye kadar geldi bu konu lütfen daha fazla tartismayalim.
 
Başka bir gereksiz konu olsa tonlarca mesaj yazan technopat üyelerinden bu kadar mı mesaj gelmiş, düşündürücü gerçekten.

Hayırlı kandiller cümleten, ALLAH tuttuğumuz oruçları ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.
 

Geri
Yukarı