Kanser kitleden nasıl kurtulunur?

Logaritma

Picopat
Katılım
16 Nisan 2021
Mesajlar
324
Yer
Matematik
Sadece Ruslar kanser değil. Bizim de oyuncularımızın bazıları sinir edici oynuyor. Hatta son maçlarımda Ruslarla kanka olacak kadar iyi bile oldum. Ama gel gelelim daha demin attığım maça. Başta selam verdi bizimki. Sonra benim bağlantı sorunum oldu. 2 dakika gibi bir süre giremedim, ardından devam ettim oyunuma. Emir verir gibi uzuna flaş atmamı söyledi, flaşı da almıştım aslında. Sonra başladı durduk yere hakaret etmeye. Susturdum. Takımdan bilgi çıkmayınca geri açtım. Aman açmaz olaydım. İkisi de Türk çıktı ve sürekli küfretmeye başladı. Hatta bir ara biri sıktı. Ben de sıktım ona bana bakarken, kafasına ortadan mermi yedi CT'lerden. Zaten iyi bir cihazdan oynamıyorum ve internetim de iyi değil, oynama saatime bağlı olarak hakaret ve dalga konusu oldum.

Gene de sustum belki maç döner diye. En son biri çok ağır ailevi küfür etti. Onu da el sonuna sakladım 15 olunca şoklayacaktım. Derken küfürlerinden sonra demesin mi "Oruçlu oruçlu küfrettiriyorsun!" diye? Ona anlamını kavramadığı şeyi tutmamasını söyledim tabii gene sövdü. Derken 15 olduk. Bunlardan birini şokladım, öteki de bana sıktı kaybettik. Neden durduk yere kavga çıkarmaya meyilli bizim insanımız böyle? Diğerleri bile destekleyici iken bizimkiler neden böyle? Ve Türk oyuncuyla çok az denk gelebilmek için ne yapabilirim?
 
Ben kitleden daha çok hilecilere deli oluyorum 2 yıldır oynamıyordum hileden dolayı bırakmıştım 3 gün oldu indireli günde 5 oyun atıyorum 4'ünde hile denk geliyor nedense hep karşı takım. :)
 
Türkler genelde Viyana sunucusunu tercih ediyor. "mm_dedicated_search_maxping X" komutunda X yerine şu ankinden yüksek değerler yazarak Viyana sunucusundan daha farklı sunuculara bağlanabilirsiniz.
 
Sadece Rus'lar kanser değil. Bizim de oyuncularımızın bazıları sinir edici oynuyor. Hatta son maçlarımda Rus'larla kanka olacak kadar iyi bile oldum. Ama gel gelelim daha demin attığım maça. Başta selam verdi bizimki. Sonra benim bağlantı sorunum oldu. 2 dakika gibi bir süre giremedim, ardından devam ettim oyunuma. Emir verir gibi uzuna flash atmamı söyledi, flaşı da almıştım aslında. Sonra başladı hakaret etmeye. Susturdum. Takımdan bilgi çıkmayınca geri açtım. Aman açmaz olaydım. İkisi Türk çıktı ve sürekli küfür etmeye başladı. Hatta bir ara biri sıktı. Ben de sıktım ona bana bakarken, kafasına ortadan mermi yedi Ct'lerden. Zaten iyi bir cihazdan oynamıyorum ve internetim de iyi değil, oynama saatime bağlı olarak hakaret ve dalga konusu oldum.

Gene de sustum belki maç döner diye. En son biri çok ağır ailevi küfür etti. Onu da el sonuna sakladım 15 olunca şoklayacaktım. Derken küfürlerinden sonra demesin mi "oruçlu oruçlu küfrettiriyorsun!" diye? Ona anlamını kavramadığı şeyi tutmamasını söyledim tabii gene sövdü. Derken 15 olduk. Bunlardan birini şokladım, öteki de bana sıktı kaybettik. Neden durduk yere kavga çıkarmaya meyilli bizim insanımız böyle? Diğerleri bile destekleyici iken bizimkiler neden böyle? Ve Türk oyuncuyla çok az denk gelebilmek için ne yapabilirim?

Türklerden kurtulamıyorsun arkadaş falan ara anca öyle. Yurdum insanı küfretmeye meyilli nedeni ise sokakta sohbette her yerde küfredilmesi böyle olduğu için herkes her şeye küfrediyor.
 
Kendin kanser olmayarak. CS:GO benzer güven faktörüne sahip oyuncuları eşleştiriyor. Böyle konuları gördükçe de yarılıyorum, tekrardan teşekkürler :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı