Kanser sebebiyle sevgilimden ayrılmak istiyorum

Bence durumu açıklamak daha iyi bir fikir gibi. En azından başına bir şey gelirse kötü olarak değil iyi olarak hatırlar seni.
 
kanseri yenemeyip ölürsem pek fazla üzülmemesi için
Çok saçma olur bu düşündüğün şey. Kız sen ondan ayrılınca seni sevmeyi bırakmayacak. Beraberken ölürsen (ki öyle olmaz umarım) elbet de üzülecek. Lâkin aynı seneryo kızdan ayrıldığın şekilde gerçekleşirse kız hem kanserden ölmene hem de bu zamana kadar sana destek olmasına rağmen ondan ayrılmana üzülecek. Boşuna kızı üzmene değmez. Senin durumuna gelicek olursak, umarım iyileşirsin.
 
Ölümü düşünmeyin. Üzüldüm adınıza geçmiş olsun. Bence ayrılmayın, içinizden ölücem diye lütfen düşünmeyin. Ben kolay kolay başka şeylere üzülmem ama bu gerçekten dokundu. İyi düşün iyi olmayı isteyin.
 
Öncellikle geçmiş olsun reis. Allah yardımcın olsun. Eğer ayrılırsan emin ol o daha fazla üzülecek. Ki bu savaşı kazanırsan inşallah da kazanacaksın emin ol burada yazan eden bu konuyu gören her insanın iyi niyeti ve duası senin üzerinde bunu da bil. Eğer ayrılırsan bu savaşı kazandığın an ona geri dönmek istersen o istemeyebilir ve çok pişman olabilirsin.
 
Ben ondan benden ayrilmasini ve onu mutlu edecek birini bulmasini isterdim. Benim olumum yuzunden uzulmeyi hak etmiyor. Iyi bir hayat yasamali.
Kız senden soğusa, seni sevmeyi bıraksa dediğin mantıklı ama kız hala seni seviyor, ayrılırsan bir şey değişmeyecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı