Kapağı açık kasa her zaman daha mı soğuktur?

Bu tamamen hava akışına bağlı. Kasa fanları iyiyse ve kasanın içerisinde güzel bir hava akımı varsa yan kapağı açmak bilşenleri daha çok ısındırabilir. Tam terside sizin yaşadığınız hava akımı yok ve yan kapak tek hava giriş çıkışı.

Vatan sadece bütün parçaları oradan alırsanız montaj yapar, sadece boş kasa alırsanız parçalarınızı yeni aldığınız kasaya geçirmez.

Vatan sadece bütün parçaları oradan alırsanız montaj yapar, sadece boş kasa alırsanız parçalarınızı yeni aldığınız kasaya geçirmez.
Kasayı alacağım şubedeki herkes çok eskiden beri tanıdık. Sağ olsunlar öyle durumlarda yardımcı oluyorlar.

3 parça sınırı gibi bir olayı vardı diye biliyorum.

m
Vatan da MB520 Mesh var. Thermaltake Commander vs var. @BerkayZ87 ne dersin sen?
Mesh model mb511 dostum, bu arada td500 o parayı haketmiyor yoruma katılmıyorum. Cooler master bence kasa konusunda top 3 sayılabilcek firma ve mesh panel kasalarının hava akışları çok tatmin edici oluyor. Td500 ekstra olarak aşırı şık bir kasa

Evet, yanlış yazmışım. MB511 olacak.

Vatan'da MB520 Mesh var. Thermaltake Commander vs. var. @BerkayZ87 ne dersin sen?
Thermaltake aman aman.
TD500 o parayı haketmiyor yoruma katılmıyorum.
Neye göre TD500 hak ediyormuş söyle de bilelim o halde.

TD500 almamamız için sebepleri söyleyeyim hemen.
  • Neredeyse kronik düzeyde olan gürültülü fan sorunu.
  • Düşük malzeme kalitesi.
  • Fiyatının muadillerine göre aşırı yüksek olması.
Phanteks P500A ile bu kasa aynı para. Neden P500A varken TD500 Mesh alasın ki?

Cooler Master bence kasa konusunda top 3 sayılabilecek firma.
Marka değil, modele bakılır. Ona bakarsan bu firma dünyanın en soba kasalarından birisini de üretti. Marka iyi diye model de mi iyi olmak zorunda şimdi?

Mesh panel kasalarının hava akışları çok tatmin edici oluyor.
Aksini iddia eden olmadı.

Kullanan arkadaşım var. Kronik fan sorunu olduğunu daha şimdi senden duydum ve düşük malzeme kalitesini neye göre diyorsun? phanteks p500a da alınabilir gayet güzel bir kasa. Fakat td500 için söylediklerine katılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…