Geçen sene iPhone 12 telefon aldım MediaMarkt'tan. Geçen ay telefonu yere düşürdüm iç ekran kırıldı servise verdim iCloud sıfırlayıp vermeniz gerek diyorlar kapalı telefonu nasıl sıfırlayacağım ben?
Ekran gelmediği için sıfırlanamıyor diye biliyorum, Apple bunu bile bile neden öyle söyledi anlayamadım. Apple’da yaptıramıyorsanız FPPRO özel servisi var çok kalitelidir youtubeda vs videoları var oraya gönderebilirsin.
Tuş kombinasyonlarını kullanarak kurtarma moduna alıp bilgisayar üzerinden firmware atabilir ama iCloud sıfırlanması istenmiş. Bu yüzden firmware atmadan önce başka bir cihazdan ekranı kırık olan cihazda giriş yapılı olan iCloud hesabına (tarayıcıdan / başka bir Apple cihazından) giriş yapıp ekranı kırık cihazı hesaptan kaldırması gerekiyor.
Web üzerinden cihazınızı iCloud hesabınızdan kaldırmak için:
Bir aygıtı geçici olarak aygıtlar listenizden kaldırmak veya başkasına verdiğiniz ya da sattığınız bir aygıtta Etkinleştirme Kilidi’ni kaldırmak için iCloud.com’daki Aygıtları Bul uygulamasını kullanın.
support.apple.com
Kurtarma moduna girip bilgisayar üzerinden cihazı sıfırlamak için:
Ekran gelmediği için sıfırlanamıyor diye biliyorum, Apple bunu bile bile neden öyle söyledi anlayamadım. Apple'da yaptıramıyorsanız FPPRO özel servisi var çok kalitelidir YouTube'da vs videoları var oraya gönderebilirsin.