[Kapalı] Windows 10 Home/Pro x64 21H2 | NTLite ISO

• Konuyu başlatan AJFA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 239
  • Görüntüleme 28.334
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uyarı kısmında bahsettiklerim dışında başka bir durum yok.

Driverların setup dosyalarını bir USB belleğe atmanız yeterli. Bulamadığınız driver olursa Technopat'ta konu açabilirsiniz.

Hocam @AJFA driverlerimi bir CMD komuduyla yedekledim, ek olarak da anakartın sitesinden parantez içinde yazdıklarımın son sürümlerini yükledim. (LAN, sanırım Ethernet, chipset, ses, başlat menüsü dediğiniz olan, Chrome setup.exe dosyasını da yedekledim)

Aklıma takılan birkaç soru var;
1- Bu ISO dosyasını kurduktan sonra evimdeki yazıcıyı bilgisayardan yönetebilir miyim? Dosya çıkartma gibi, şu an yapabiliyorum, demek istediğim yazıcı hizmetleri devre dışı mı, eğer öyleyse aktif edebilir miyim?
2- Bu driverları tek dosya halinde topladım, format atacağım USB'nin içine atsam bir sorun olur mu?
3- Oyunlarda stock Windows'a göre FPS artar mı? Input lag vs gibi şeyler azalır mı? Teşekkürler.

Hocam driverlerimi bir CMD komuduyla yedekledim, ek olarak da anakartın sitesinden parantez içinde yazdıklarımın son sürümlerini yükledim. (LAN, sanırım Ethernet, chipset, ses, başlat menüsü dediğiniz olan, Chrome setup.exe dosyasını da yedekledim)

Aklıma takılan birkaç soru var;
1- Bu ISO dosyasını kurduktan sonra evimdeki yazıcıyı bilgisayardan yönetebilir miyim? Dosya çıkartma gibi, şu an yapabiliyorum, demek istediğim yazıcı hizmetleri devre dışı mı, eğer öyleyse aktif edebilir miyim?
2- Bu driverları tek dosya halinde topladım, format atacağım USB'nin içine atsam bir sorun olur mu?
3- Oyunlarda stock Windows'a göre FPS artar mı? Input lag vs gibi şeyler azalır mı? Teşekkürler.
1. Yedekleme işi doğrudur, o yedekleri de Windows'un olduğu USB'ye atmanızda bir sakınca yok. (y)

2. Yazıcı konusunda; yazıcı hizmetleri kaldırıldı ISO'dan. %99 ihtimalle yazıcınız çalışmayacaktır.

3. Evet, standart Windows'a göre daha stabil, daha performanslı ve Input Lag'de de bir azalma mevcut.

1. Yedekleme işi doğrudur, o yedekleri de Windows'un olduğu USB'ye atmanızda bir sakınca yok. (y)

2. Yazıcı konusunda; yazıcı hizmetleri kaldırıldı ISO'dan. %99 ihtimalle yazıcınız çalışmayacaktır.

3. Evet, standart Windows'a göre daha stabil, daha performanslı ve ınput Lag'de de bir azalma mevcut.

Hocam ben verdiğiniz Pro ISO'yu indirdim. Bunu NTLite açıp yazıcıyı aktif etme şansım var mıdır? Nasıl yapılacağını kısaca anlatabilir misiniz?

Hocam ben verdiğiniz Pro ISO'yu indirdim. Bunu NTLite açıp yazıcıyı aktif etme şansım var mıdır? Nasıl yapılacağını kısaca anlatabilir misiniz?
Yapamazsınız çünkü yazıcıyla ilgili bileşenler çoktan kalktı ben düzenleme yaparken.

Ben Windows 10 kurulumunu tamamladıktan sonra hoparlörümden ses alamamaya başladım hocam ve Windows tuşuna bastığımda kritik hata demeye başladı. Bu sorunu yaşayan varsa çözümü nedir? Nasıl çözebilirim? @AJFA

Ben Windows 10 kurulumunu tamamladıktan sonra hoparlörümden ses alamamaya başladım hocam ve Windows tuşuna bastığımda kritik hata demeye başladı. Bu sorunu yaşayan varsa çözümü nedir? Nasıl çözebilirim?
Ses sürücünüzü kurmanız lazım. Bunun için yeni konu açabilirsiniz.

Başlat menüsünün sistemde olmadığını uyarı kısmında belirtmiştim. Tekrar göz atın.

Ses sürücünüzü kurmanız lazım. Bunun için yeni konu açabilirsiniz.

Başlat menüsünün sistemde olmadığını uyarı kısmında belirtmiştim. Tekrar göz atın.

Driveri kurdum. Hala sorun devam ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı