AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #161 kükürt dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Donanım kimlikleriyle konu açın. Sonuçta uyarı kısmında belirttiğim gibi otomatik sürücü güncelleme modu kapalı. kükürt dedi: Evet. Bu arada başlat menüsü için güzel tasarımı olan uygulama ne yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Uyarı kısmında o da mevcut. Lütfen tekrar okur musunuz? @kükürt
kükürt dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Donanım kimlikleriyle konu açın. Sonuçta uyarı kısmında belirttiğim gibi otomatik sürücü güncelleme modu kapalı. kükürt dedi: Evet. Bu arada başlat menüsü için güzel tasarımı olan uygulama ne yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Uyarı kısmında o da mevcut. Lütfen tekrar okur musunuz? @kükürt
K kükürt Decapat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 135 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #162 AJFA dedi: Donanım kimlikleriyle konu açın. Sonuçta uyarı kısmında belirttiğim gibi otomatik sürücü güncelleme modu kapalı. Uyarı kısmında o da mevcut. Lütfen tekrar okur musunuz? @kükürt Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
AJFA dedi: Donanım kimlikleriyle konu açın. Sonuçta uyarı kısmında belirttiğim gibi otomatik sürücü güncelleme modu kapalı. Uyarı kısmında o da mevcut. Lütfen tekrar okur musunuz? @kükürt Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Yusuf Bayar Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 371 Çözümler 3 3 Haziran 2021 #163 Hocam en stabil sürüm hangisi şu anda
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #164 Yusuf Bayar dedi: Hocam en stabil sürüm hangisi şu anda Genişletmek için tıkla... Hepsi aynı. Lisansınıza uygun sürümü indireceksiniz sadece.
Yusuf Bayar dedi: Hocam en stabil sürüm hangisi şu anda Genişletmek için tıkla... Hepsi aynı. Lisansınıza uygun sürümü indireceksiniz sadece.
Yusuf Bayar Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 371 Çözümler 3 3 Haziran 2021 #165 AJFA dedi: Hepsi aynı. Lisansınıza uygun sürümü indireceksiniz sadece. Genişletmek için tıkla... Amacım sanal makinede kurmak KMS'yle aktivite edebilirim.
AJFA dedi: Hepsi aynı. Lisansınıza uygun sürümü indireceksiniz sadece. Genişletmek için tıkla... Amacım sanal makinede kurmak KMS'yle aktivite edebilirim.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #166 Yusuf Bayar dedi: Amacım sanal makinede kurmak KMS'yle aktivite edebilirim. Genişletmek için tıkla... AJFA dedi: Hepsi aynı. Lisansınıza uygun sürümü indireceksiniz sadece. Genişletmek için tıkla...
Yusuf Bayar dedi: Amacım sanal makinede kurmak KMS'yle aktivite edebilirim. Genişletmek için tıkla... AJFA dedi: Hepsi aynı. Lisansınıza uygun sürümü indireceksiniz sadece. Genişletmek için tıkla...
Yusuf Bayar Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 371 Çözümler 3 3 Haziran 2021 #167 Teşekkür ederim.
K kükürt Decapat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 135 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #168 Hocam @AJFA ben oyuna bile girmeden çökmeler oluyor otomatik kapanıyor oyunlar.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #169 kükürt dedi: Hocam @AJFA ben oyuna bile girmeden çökmeler oluyor otomatik kapanıyor oyunlar. Genişletmek için tıkla... Sisteminizi belirterek yeni konu açın. Benim ISO'yla alakalıdır diye kesin düşünmeyin. O zaman anlaşılır.
kükürt dedi: Hocam @AJFA ben oyuna bile girmeden çökmeler oluyor otomatik kapanıyor oyunlar. Genişletmek için tıkla... Sisteminizi belirterek yeni konu açın. Benim ISO'yla alakalıdır diye kesin düşünmeyin. O zaman anlaşılır.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 3 Haziran 2021 #170 Hocam 4 GB RAM ile 64 Bit Home sürümünü kurmayı düşünüyorum 1903 sürümü var mı? Yok ise boşta kullanım değerleri ne halde? Windows 10 Home 1903 sürümünde boşta %35 RAM kullanım değeri .
Hocam 4 GB RAM ile 64 Bit Home sürümünü kurmayı düşünüyorum 1903 sürümü var mı? Yok ise boşta kullanım değerleri ne halde? Windows 10 Home 1903 sürümünde boşta %35 RAM kullanım değeri .