Yan hesabımda kural çiğnediğim için kapanmış, sonra tekrar hesap açmışım üstüne o yüzden. Yani anladığım o.Ne için kapandı?
Yan hesabımda kural çiğnediğim için kapanmış, sonra tekrar hesap açmışım üstüne o yüzden. Yani anladığım o.
Bilgilerimi nasıl alıcam bu arada? Yükleye basınca medya yüklenemedi diyor.Açılmaz büyük ihtimalle zamanında hesabımı durduk yere 1 yıl kapatacağız dediler itiraz edince direk sınırsız kapatıp sildiler.
Bilgilerimi nasıl alacağım bu arada? Yükleye basınca medya yüklenemedi diyor.
En son kapatıldı yerinde yükle yazıyor ya oraya basıyorum hata veriyor.Vallahi ben uğraşmadım sinirden alınmıyor olabilir kaydolmadıysa.
En son kapatıldı yerinde yükle yazıyor ya oraya basıyorum hata veriyor.
İnternetim kötü değil ki ama. Ne yapabilirim bu konuda bilgilerimi almam lazım bir şekil.O internetle ilgili olabilir.
Aldım bir şekil ama takip ettiklerim ve takipçilerim gözükmüyor neden böyle?O internetle ilgili olabilir.
İnternetim kötü değil ki ama. Ne yapabilirim bu konuda bilgilerimi almam lazım bir şekil.
Aldım bir şekil ama takip ettiklerim ve takipçilerim gözükmüyor neden böyle?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.