B brrk Femtopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #1 Böyle bir yazı çıktı. İtiraz edebileceğim bir yer yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2025
yasirbakır Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 346 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #2 Bu aralar çok fazla nedense hocam. Daha geçen arkadaşımınki kapandı, itiraz falan etti ama sonuç çıkmadı.
Bu aralar çok fazla nedense hocam. Daha geçen arkadaşımınki kapandı, itiraz falan etti ama sonuç çıkmadı.
B brrk Femtopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #3 yasirbakır dedi: Bu aralar çok fazla nedense hocam. Daha geçen arkadaşımınki kapandı, itiraz falan etti ama sonuç çıkmadı. Genişletmek için tıkla... İtiraz etmek için bir iletişim yolu var mı?
yasirbakır dedi: Bu aralar çok fazla nedense hocam. Daha geçen arkadaşımınki kapandı, itiraz falan etti ama sonuç çıkmadı. Genişletmek için tıkla... İtiraz etmek için bir iletişim yolu var mı?
yasirbakır Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 346 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #4 brrk dedi: İtiraz etmek için bir iletişim yolu var mı? Genişletmek için tıkla... İtiraz etsenizde hiç açılacağını sanmıyorum.
brrk dedi: İtiraz etmek için bir iletişim yolu var mı? Genişletmek için tıkla... İtiraz etsenizde hiç açılacağını sanmıyorum.
1 1agustosgecesi Femtopat Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #5 Şimdi zehri salıyorum, bu kural hakkında bilgi al a tıkladığınızda NCMEC bildirimi var mı ?
B brrk Femtopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #6 yasirbakır dedi: İtiraz etsenizde hiç açılacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam :/ 1agustosgecesi dedi: Şimdi zehri salıyorum, bu kural hakkında bilgi al a tıkladığınızda NCMEC bildirimi var mı ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle bildirim yok
yasirbakır dedi: İtiraz etsenizde hiç açılacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam :/ 1agustosgecesi dedi: Şimdi zehri salıyorum, bu kural hakkında bilgi al a tıkladığınızda NCMEC bildirimi var mı ? Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle bildirim yok