Kapı pervazı Ethernet geçecek kadar delinirse zarar verir mi?

• Konuyu başlatan Hlm45
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 191

Hlm45

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayar ile modem arası 15m var. Modem balkonda PC benim odamda olduğu için 2 kapı geçmesu gerek tabii Ethernet kablosu o zaman sıkıcağı için zarar görür. Ondan dolayı kapı pervazında sadece Ethernet kablosu geçecek kadar delersek zararı olur mu?

Deldikten sonra duvar delmek daha mantıklı olur gibi geliyor. Bende kocaman ve derin delik açmakla uğraşmamak için testereyle kapı köşesini çok ufak bir şekilde çap olarak kestim. Şu an gayet iyi.

Deldikten sonra duvar delmek daha mantıklı olur gibi geliyor. Bende kocaman ve derin delik açmakla uğraşmamak için testereyle kapı köşesini çok ufak bir şekilde çap olarak kestim. Şu an gayet iyi.

Delecek yer olsa duvarı delerdim hiç delinecek yeri yok.

Ben Ugreen'in ince Ethernet kablolarından almıştım. Normal kabloya göre kulak içi kulaklık kablosu kadar bir kalınlıkta. Pervazların köşelerine şeffaf silikonla yapıştırıp sonra duvar ile aynı renge boyadım. Hiç belli olmuyor tavsiye ederim.

Delecek yer olsa duvarı delerdim hiç delinecek yeri yok.
O zaman arkadaşın dediği gibi ince (flat) Ethernet kablosu ile sorununuzu çözebilirsiniz gibi. Yapabilirseniz düzgünce de kablo gizleme kanalları ile döşeyerek götürürsünüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı