Kapı üstüne çekilen siyah uzun kablo fiber mi?

Benim başvurma sürecim olmadı ama tavsiyem müşteri hizmetleri ile iletişime gec veya direkt şubeye gidebilirsin eğer Türk Telekom ise kabloyu çeken.

Türk Telekom ise oraya mı geçmem gerek başvurmak için yoksa kullanıcısı olmadan da yaptırabilir miyim? TurkNet de TTNET altyapısı kullanıyor bildiğim.

TurkNet Türk Telekom altyapısıyla çalışıyor bildiğim kadarıyla TurkNet'te fibere geçiş yapabiliyor muyum yoksa illa Türk Telekom'a geçiş yapmam mı gerekli?

O onu bağlar sen TurkNet ne diyorsa onu yaparsın. Başvurun TurkNet fiber üzerine olacak TT ile iletişime gerek yok yani. Benim bilgim bu şekilde. Senin tek yapman gereken kutuyu binaya taktırmak.

O onu bağlar sen TurkNet ne diyorsa onu yaparsın. Başvurun TurkNet fiber üzerine olacak TT ile iletişime gerek yok yani. Benim bilgim bu şekilde. Senin tek yapman gereken kutuyu binaya taktırmak.

O zaman TurkNet müşteri hizmetlerini arıyorum hocam çok teşekkürler yardımın için.

Rica ederim. TurkNet kabloyu çeken biz değiliz TT derse kutunun takılması için TT'u araman lazım bilgin olsun.

Orada kafam karışıyor işte hocam Türk Telekom'a yönlendirirse aboneleri değilim yani kullanmak için zorunlu olarak TTNET'e mi geçmem gerekecek yoksa TurkNet internetimi de böyle kullanabilecek miyim?

Orada kafam karışıyor işte hocam Türk Telekom'a yönlendirirse aboneleri değilim yani kullanmak için zorunlu olarak TTNET'e mi geçmem gerekecek yoksa TurkNet internetimi de böyle kullanabilecek miyim?

Yok hocam illa abone şartı olacağını sanmıyorum. Bize Superonline geldiğini de 5 ay falan boş kaldı portlar kimse kullanmadı yani. Kafan rahat etsin istiyorsan binadaki TT kullanan biriyle başvurabilirsiniz.

Yok hocam illa abone şartı olacağını sanmıyorum. Bize Superonline geldiğini de 5 ay falan boş kaldı portlar kimse kullanmadı yani. Kafan rahat etsin istiyorsan binadaki TT kullanan biriyle başvurabilirsiniz.

TurkNet ile kullanmaya devam edebileceksem sıkıntı yok hocam benim için.

Hocam TurkNet destekle konuştum fiber altyapısı bulunmamaktadır dedi ne yapmam gerekli?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı