Kapıda ödemeli kargoyu almazsak ne olur?

Selahaddin Taşdöğen e dava açmışlardı almadığı ürün ve kargo parası ödemedi diye. Şerefsiz avukata verirse yapar bir pislik ama ne kadar etkili olur bilemem.

Kargo ücretini teslim alırsan ödersin. Teslim almazsan ödemezsin. Bu kadar açık. Kargo firması seni mahkemeye vermiyor. Satan kişi hiç vermez. Teslim alman için seni kandırıyor olabilir. Verse bile boş, bir şey olmaz. Verme ihtimali yüzde %1 bile değildir. :)
Kandırıyor OLABİLİR değil, kandırıyor zaten 🤣

Ben Instagram'dan ayakkabı sipariş etmiştim. Evde olmadığım için kimse almayıp kargocu iade etti. 1 ay sonra avukatlıktan adıma icra takibi başlatıldığına dair mesaj geldi ve bende inanmadım aradan uzun zaman geçtikten sonra aradılar. Eğer ödemesem yüklü miktarda para ödeteceklermiş. Bende eni sonu gittim ödedim icra dosyası kapatıldı diye mesaj geldi.

Ben Instagram'dan ayakkabı sipariş etmiştim. Evde olmadığım için kimse almayıp kargocu iade etti. 1 ay sonra avukatlıktan adıma icra takibi başlatıldığına dair mesaj geldi ve bende inanmadım aradan uzun zaman geçtikten sonra aradılar. Eğer ödemesem yüklü miktarda para ödeteceklermiş. Bende eni sonu gittim ödedim icra dosyası kapatıldı diye mesaj geldi.
Sizi de güzel kazıklamışlar.

Sanmıyorum hocam ilk aradıklarında da tüm mağaza adı aldığım ürün her detayına kadar söylediler ben yine de inanmadım. Zaten böyle şeyleri yemem ama 200 300 içinde böyle şeylerle uğraşamam deyip gidip ödedim.
Bir şeyle uğraşmayacaktın. Satıcının böyle durumları önden düşünüp ona göre kar yüzdesi koyması lazım. Böyle salakça bir hakkı yok.

Şöyle düşün, senin 14 günlük cayma hakkın yok mu?

Bir şeyle uğraşmayacaktın. Satıcının böyle durumları önden düşünüp ona göre kar yüzdesi koyması lazım. Böyle salakça bir hakkı yok.

Şöyle düşün, senin 14 günlük cayma hakkın yok mu?

Evet ancak onların dediklerine göre benim iade etmem lazımmış ben kasten ürünü almamışım da satıcıyı kasten zarara uğratmışımda falan türlü türlü bahane ürettiler.

Evet ancak onların dediklerine göre benim iade etmem lazımmış. Ben kasten ürünü almamışım da satıcıyı kasten zarara uğratmışım da falan türlü türlü bahane ürettiler.
Ne güzel iddia. Ben de rastgele kişilere kargo gönderip icraya vereyim bari.

İade ettim der geçerdiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı