Senin daima iade etme hakkın var. O seni mahkemeye falan da veremez verse bile eli boş döner. Ben çok iade ettim hiçbir şey olmadı.
Kandırıyor OLABİLİR değil, kandırıyor zatenKargo ücretini teslim alırsan ödersin. Teslim almazsan ödemezsin. Bu kadar açık. Kargo firması seni mahkemeye vermiyor. Satan kişi hiç vermez. Teslim alman için seni kandırıyor olabilir. Verse bile boş, bir şey olmaz. Verme ihtimali yüzde %1 bile değildir.![]()
Sizi de güzel kazıklamışlar.Ben Instagram'dan ayakkabı sipariş etmiştim. Evde olmadığım için kimse almayıp kargocu iade etti. 1 ay sonra avukatlıktan adıma icra takibi başlatıldığına dair mesaj geldi ve bende inanmadım aradan uzun zaman geçtikten sonra aradılar. Eğer ödemesem yüklü miktarda para ödeteceklermiş. Bende eni sonu gittim ödedim icra dosyası kapatıldı diye mesaj geldi.
Sizi de güzel kazıklamışlar.
Bir şeyle uğraşmayacaktın. Satıcının böyle durumları önden düşünüp ona göre kar yüzdesi koyması lazım. Böyle salakça bir hakkı yok.Sanmıyorum hocam ilk aradıklarında da tüm mağaza adı aldığım ürün her detayına kadar söylediler ben yine de inanmadım. Zaten böyle şeyleri yemem ama 200 300 içinde böyle şeylerle uğraşamam deyip gidip ödedim.
Bir şeyle uğraşmayacaktın. Satıcının böyle durumları önden düşünüp ona göre kar yüzdesi koyması lazım. Böyle salakça bir hakkı yok.
Şöyle düşün, senin 14 günlük cayma hakkın yok mu?
Ne güzel iddia. Ben de rastgele kişilere kargo gönderip icraya vereyim bari.Evet ancak onların dediklerine göre benim iade etmem lazımmış. Ben kasten ürünü almamışım da satıcıyı kasten zarara uğratmışım da falan türlü türlü bahane ürettiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.