"Kapsayıcıdaki nesneler numaralandıralamadı. Erişim reddedildi." hatası

SmALoWeSaR

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar, Xbox Game Pass'den Forza Horizon 4 indirirken bilgisayarımı yeniden başlatmak zorunda kalınca oyunu indirmeye devam etmemişti. Bende oyunu sileyim dediğimde oyunu sildirmedi. Dosya konumundan kendim sileyim dediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum.

İnternetteki birçok çözüme baktım ama işe yaramadı.

Not: Xbox Game Pass'ı para vererek aldım. Windows 10 ise kendi sitesinden indirdim.

Dosya Ekleri

• sfsdfsfds.PNG
    sfsdfsfds.PNG
    4,5 KB · Görüntüleme: 272
Belki birileri yine aynı sorunla karşılaşır da çözümünü arar diye bulduğum çözümü burada paylaşayım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda bir üst klasöre geçip, Klasör Özellikleri > Güvenlik > SYSTEM'e tıklayıp alttaki Gelişmiş butonuna tıklıyor. Ardından üst kısımda Sahibi yazan yerin yanındaki Değiştir'e tıklıyor. Seçilecek Nesne Adını Girin kısmına o anki kullandığınız kullanıcı adını yazıp Adları Denetle diyerek kullanıcıyı buluyor. Tamam dedikten sonra Nesnelerin ve alt kapsayıcıların sahipliğini değiştir ve alttaki Tüm bağımlı nesne izin girdilerini bu nesneden devralınabilen izin girdileriyle değiştir kutucuklarını seçerek ve çıkan uyarılara Tamam diyerek bitiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı