Kaptan kaplandaki oyunlar crack mi?

teknokojici

Hectopat
Daha fazla  
Kaptan kaplan sitesindeki oyun fiyatları çok ucuz. Bu fiyatlar neden böyle acaba? Crack oyun falan mı satıyorlar? Oyunları Steam key olarak veriyorlarmış galiba. Steam kay olan bir oyun crack olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları hesap olarak satıyorlar fakat ayrı bir seviyeye çıkartmışlar. Kendi uygulamaları üzerinden kodla aktifleştirip Steam ya da Ubisoft üzerinden indiriyor sanırım.

Uygulama da ne kadar güvenilir bilemeyiz. Başka sitelerde daha ucuza hesap bulursanız oralardan alın en azından ek program indirmezsiniz.

Hocam Steam key olarak vermiyorlar mı?
Oyunların açıklamasına bakarsanız orada Kaptan Kaplan Activator adlı bir program indirip onun üzerinden aktifleştirmeniz gerekiyor diyor, ve sadece offline olarak oynayabiliyorsunuz.

Korsan olduğunu düşünmüyorum çünkü indirmek için Steam gerektirdiği yazıyor, çok yüksek ihtimalle hesap olarak satıyorlar. Fakat hesabın bilgilerini bile vermiyorlar :D

Konu dışı gibi ama Voidu sitesi güvenilr midir o siteden AC Valhalla almıştım siteden aktive etmiştim daha oynamadım sizce o oyunda sorun yaşar mıyım bir sıkıntı olur mu?

Konu dışı gibi ama voido sitesi güvenilr midir o siteden AC Valhalla almıştım siteden aktive etmiştim daha oynamadım sizce o oyunda sorun yaşar mıyım bir sıkıntı olur mu?
Voidu sitesi güvenilir, kod olarak veriyor oyunları.

Yeni konular

Geri
Yukarı