Kar Küresi Alınabilecek Site Önerisi

Masuraki

Hectopat
Daha fazla  
Malumunuz yıl başı yaklaşıyor. Ben de sevgilime bir hediye almak istiyorum. Ne alacağıma da karar verdim fakat nereden bulacağımı bilmiyorum. Bu devrede de sizden yardım istiyorum. Sevgilim daha önceleri bana kar küresi fotoğrafı atmıştı, ben de onu kaydettim. Attığı kar küresinin aynısını almak istiyorum. Her türlü yerden sipariş verebilirim. Amazon, hepsiburada vb... Fotoğrafı koyuyorum. Az bir günüm kaldı bulmam gerek, aynısını bulmak istiyorum.

IMG-20181219-WA0004.jpg

Kontrol ettim stokta yok mağazalarda olabilir. İsim olarak Syloon Kar Küresi Çam Ağacı olarak geçiyor
Çok teşekkürler yardımınız için.
Kontrol ettim stokta yok mağazalarda olabilir. İsim olarak Syloon Kar Küresi Çam Ağacı olarak geçiyor
Aradığım ürün bu evet fakat hiçbir yerde stokta yok bulamadım yurt dışı siteleri dahil. Arkadaşın attığı linkteki fotoğrafla D&R da ki aynı fakat site ne kadar güvenilir ve marka falan hiçbir şey yazmamışlar elime farklı, daha kötü bir ürün gönderebileceklerinden endişeliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Malumunuz yıl başı yaklaşıyor. Ben de sevgilime bir hediye almak istiyorum. Ne alacağıma da karar verdim fakat nereden bulacağımı bilmiyorum. Bu devrede de sizden yardım istiyorum. Sevgilim daha önceleri bana kar küresi fotoğrafı atmıştı, ben de onu kaydettim. Attığı kar küresinin aynısını almak istiyorum. Her türlü yerden sipariş verebilirim. Amazon, hepsiburada vb... Fotoğrafı koyuyorum. Az bir günüm kaldı bulmam gerek, aynısını bulmak istiyorum.

Eki Görüntüle 353000
Tekrar satışa çıkmasını istiyorum

Eki Görüntüle 353000
Tekrar satışa çıkmasını istiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı