Kara Cuma İndirimleri

Solomons

Hectopat
Katılım
14 Kasım 2019
Mesajlar
440
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba,

PC toplamak için kara cuma indirimlerini bekliyorum ama sizce nereleri takip etmeliyim? İtopya'da indirim olur mu veya teknosa'da?
 
Teknosa'yı bilmiyorum, fakat İtopya'da arada indirim yapıyorlar, daha çok YouTuber'ler üzerinden. Kara cumada da indirim gelebilir, duruma bağlı.
Vatan Bilgisayar'dan ekran kartı alacağım, sizce 27 Kasım'ı beklemeli miyim?
 
Black Friday indirimleri Türkiye'de çoğu satıcı fiyat şişirip ardından tekrar normal satış fiyatına indirim yapmış gibi gösteriyor.(Kendi düşüncem).Ama yurtdışında gerçekten indirim yapılıyor 1-2 yabancı arkadaşımdan duyduğum üzere.
 
Merhaba,

PC toplamak için kara cuma indirimlerini bekliyorum ama sizce nereleri takip etmeliyim? İtopya'da indirim olur mu veya Teknosa'da?

Kara cumaya pek inanmayın. 11/11 indirimlerine de aynı şekilde, önceden fiyat yükseltip sonradan indiriyorlar. En iyi örneği yakın bir abim, 11/11 indirimleri için N11 3 Kasım gecesi bütün satıcılara fiyat arttırma yasağı koyuyor, satıcılar da bunu bildiği için 3 Kasım'dan önce fiyatları yukarı çekip, 11/11 de indiriyor. Olay bu. Daha çok Gaming gecesi, KDV indirimleri ve İtopya'da bazı haftalar olan güzel indirimleri kovalayın.
 
Türkiye gibi bir ülkede yaşıyoruz, kara cuma veya herhangi bir indirim zamanını beklemek size kârdan daha çok zarar verir. son 7 günde dolar 30 kuruş arttı. İleride bu mesajı okuyacak arkadaşlara tavsiyemdir cebinizde ne zaman para varsa o zaman alın indirim beklerken bindirim olur sesinizi çıkaramazsınız. gelelim kara cumada indirim gerçek mi geçen yıl kara cumayı beklemiştim fakat fiyatlarda ahım şahım bir değişiklik olduğunu görmedim.
 

Geri
Yukarı