Karadeniz turları güzel mi?

Bir Turist rehberi olarak tavsiye edebilirim. Marmara bölgesinde çalışıyorum fakat Karadeniz turu yapan ve katılan birçok meslektaşım güzel olduğunu ifade etti. Henüz oralara gitmedim eğitim gezisini bekliyorum çalışma kartıma ekleyebilmek için fakat eğer otobüs yolculugu ve kalabalık seni daraltmayacaksa eğlenirsin.

Bir Turist rehberi olarak tavsiye edebilirim. Marmara bölgesinde çalışıyorum fakat Karadeniz turu yapan ve katılan birçok meslektaşım güzel olduğunu ifade etti. Henüz oralara gitmedim eğitim gezisini bekliyorum çalışma kartıma ekleyebilmek için fakat eğer otobüs yolculugu ve kalabalık seni daraltmayacaksa eğlenirsin.
Bende dil okuyorum sizce turizm rehberliği seçeyim mi kazancı iyi midir

Bende dil okuyorum sizce turizm rehberliği seçeyim mi kazancı iyi midir
Her mesleğin + sı olduğu kadar - yönleri de mevcut.

Ben Polis memurluğundan istifa edip geldiğimden dolayı benim açımdan daha kolay bir meslek.

Turizm hassas bir sektör, inişli çıkışlı bazen kazançlı bazen durgun.

Her mesleğin + sı olduğu kadar - yönleri de mevcut.

Ben Polis memurluğundan istifa edip geldiğimden dolayı benim açımdan daha kolay bir meslek.

Turizm hassas bir sektör, inişli çıkışlı bazen kazançlı bazen durgun.
Aynen özel sektör belli olmuyor sizce ögretmenlik mi turizm mi

Van'da yaşıyorum Karadeniz'e ilgi duyuyorum. Otobüs ile yapılan konaklamalı turlar iyi midir bilgi verir misiniz?

Trabzonlu olarak söylüyorum. Yaz harici bir dönemde gelme şansınız var mı? Zaten yüzme vs. yapılmayacağı için en azından daha az kalabalık (çoğunlukla araplar) olmuş olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı