Karantinada canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz?

Oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun, oyun!

Bir de şey demiş miydim... Oyun.

Steam kütüphanemde olan fakat indirmediğim bir sürü oyun, Netflix, Youtube. Gerçi o kadar oyuna rağmen Deus Ex'i (2000) aldım Steam'den. Nostaji yapıyorum.

Internet çağında sıkılmak mümkün mü? Sosyal bir insanım ama evde ekipmanlarım tam olsa 2 ay evden çıkmam, oyun oynarım.

Her ne kadar sırasını bekleyen binlerce dizi, oyun, kitap olsa da ben evci değilim. Canım sıkılıyor açıkçası, evde volta atıp duruyorum, duvarlar üstüme gelmeye başladı 1 hafta sonrasında. Normal hafta içi düzeninde iş + spor ile akşam oluyordu. Eve gel, yemek ye, biraz takıl, yat modundaydık ne güzel. Neden karantina, neden?

Süreç boyunca Teen Wolf dizisini izliyordum, diziyi bitirdim boşluğa düştüm. Şimdi ne izleyeceğime bir türlü karar veremiyorum, saran dizi bulamadım. 2 aydır kitap okuma hevesim gitmiş, kitapta okuyamıyorum. PC'de oyun yok, sıkıntıdan dolanıp duruyorum açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı