Daha fazla
Ben sözelciyim200 gram yani 10 yemek kaşığı falan yanlış mıyım?
Ben sözelciyim200 gram yani 10 yemek kaşığı falan yanlış mıyım?
Benim de tam bir fikrim yok da üstteki arkadaş 1 kaşık 20gram ortalama demiş, ona dayanarak konuştum.Ben sözelciyim![]()
Kullanmıyorum ama para tuzağı değildir. 100 gr bulgurda 70 gr falan karbonhidrat var evet ama o 100 gr bulguru pişirdiğinizde 400 gr falan oluyor ve 400 gr bulguru bir öğünde yiyemezsiniz herhalde. Karbonhidrat çoğu besinde var fakat hacim almak için fazlaca karbonhidrat almak gerekiyor ve bu da biraz zorluyor.Karbonhidrat tozlarını hiç tavsiye etmem, sırf para tuzağıdır.
Bulamazsanız da 1 yemek kaşığını yaklaşık 20 gram olarak hesaplayabilirsiniz.
Bir tatlı kaşığında 3-10 gr arası toz oluyor, ne 20 gr'si? Kreatin kullananlar için 5 gr öneriyorlar ve 5 gr'yi bir tatlı kaşığı olarak hesaplamışlar. Çoğu kaynakta bir tatlı kaşığının 5 gr civarı olduğu söylenmekte.
Bulguru bilmem de, 100 Gram Yağsız ve tuzsuz pirinç pişince 226 gram oluyor. 400 gram olduğundan emin misiniz?Bir tatlı kaşığında 3-10 gr arası toz oluyor, ne 20 gr'si? Kreatin kullananlar için 5 gr öneriyorlar ve 5 gr'yi bir tatlı kaşığı olarak hesaplamışlar. Çoğu kaynakta bir tatlı kaşığının 5 gr civarı olduğu söylenmekte.
En sağlamı hassas tartı veya ölçek.Kullanmıyorum ama para tuzağı değildir. 100 gr bulgurda 70 gr falan karbonhidrat var evet ama o 100 gr bulguru pişirdiğinizde 400 gr falan oluyor ve 400 gr bulguru bir öğünde yiyemezsiniz herhalde. Karbonhidrat çoğu besinde var fakat hacim almak için fazlaca karbonhidrat almak gerekiyor ve bu da biraz zorluyor.
Emin değilim, başka bir forumda öyle okumuştum.Bulguru bilmem de, 100 Gram Yağsız ve tuzsuz pirinç pişince 226 gram oluyor. 400 gram olduğundan emin misiniz?
O kadar olacağını sanmam.Emin değilim, başka bir forumda öyle okumuştum.
Yo okudum ama hala net bir cevap bulamadım?Yahu bir okusan verilen cevapları ne yapman gerektiğini anlayacaksın zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.