Kardeş ile 18 yaş farkı zorluk çıkarır mı?

bars19

Centipat
Daha fazla  
17 yaşındayım şu an. Bir kardeşim daha olacak inşallah. 18 yaşında olacağım o zaman.

Herhangi bir zorluğu olur mu tabii ki güzel yanları da olacak. Ve benim durumumda olan var mı? Varsa yorumları, tecrübeleri olan yazarsa sevinirim...

17 yaşındayım şu an. Bir kardeşim daha olacak inşallah. 18 yaşında olacağım o zaman.

Herhangi bir zorluğu olur mu tabii ki güzel yanları da olacak. Ve benim durumumda olan var mı? Varsa yorumları, tecrübeleri olan yazarsa sevinirim...

9 yaş fark olan abim var. Bazen ikimizde ayrı dünyaların insanı olduğumuzu fark ediyorum. Nesil farkı bazen belli ediyor. Biraz da abi olarak senin sabit fikirli ya da anlayışlı olup olmadığına da bağlı.

Benim de kardeşimle aramda 10 yaş var. Ben gayet memnunum şahsen. Bebekken falan güldürüyordu yüzümü. Senin adına herhangi bir zorluğu yok, zorluğu büyütenler çekecek sen değil.

8 yaş fark var kardeşimle aramda. Bu bile çok geliyor. 18 biraz fazlaymış.

Küçük kız kardeşimle aramda 13 yaş fark var. Bazen sende baba gibi hissediyorsun. Demek bebekle uğraşmak böyle bir şey diyordum. Şuanda da dambıl gibi kaldırıp eğlendirmeye çalışıyorum. Tabi aileni bilemem ama ben gayet mutluyum.

Yeni konular

Geri
Yukarı