Kardeş ile arada 15 yaş farkı olması

Üzüldüm haline. Anne baba arada bir üşenip çocuğa senin bakmanı isteyecekler çocuk büyük ihtimal defterlerini alıp yırtıp atacak :D . Ablama yapıyordum küçükken ben. Annen çalışıyorsa ve ev sürekli boş kalıyorsa yandın, ev boş kalmıyorsa idare edersin üstüne bir de odan varsa kapıyı kilitlersin kimse karışmaz etmez. Cidden okumayan insanlar okuyanın halinden anlamazlar o yüzden ailen okumamışsa oğlum ders çalışıyor rahatsız etmeyim demez 2 dakika bakıver ne olacak der :D tabi söylediklerim tahmin ve önyargı üzerine, ailen nasıl bilmiyorum kısaca her şey ailene göre değişir.
 
Üzüldüm haline. Anne baba arada bir üşenip çocuğa senin bakmanı isteyecekler çocuk büyük ihtimal defterlerini alıp yırtıp atacak :D . Ablama yapıyordum küçükken ben. Annen çalışıyorsa ve ev sürekli boş kalıyorsa yandın, ev boş kalmıyorsa idare edersin üstüne bir de odan varsa kapıyı kilitlersin kimse karışmaz etmez. Cidden okumayan insanlar okuyanın halinden anlamazlar o yüzden ailen okumamışsa oğlum ders çalışıyor rahatsız etmeyim demez 2 dakika bakıver ne olacak der :D tabii söylediklerim tahmin üzerine ailen nasıl insanlar bilmiyorum kısaca her şey ailene göre değişir.

Annem hep evde, doğunca ilgilenir. Ben normalde de bebeklerden haz etmem, anneme dedim ergenliğimin ortasında, üniversite sınavına 2.5 yıl kalmışken olacak iş mi diye 😃 İstediğinde memlekete gideriz, rahatça takılırsın dedi. Anlayışlı çıktılar vallahi, artık gerisini zaman gösterecek önce bir doğsun da çocuk.
 
Annem hep evde, doğunca ilgilenir. Ben normalde de bebeklerden haz etmem, anneme dedim ergenliğimin ortasında, üniversite sınavına 2.5 yıl kalmışken olacak iş mi diye 😃 istediğinde memlekete gideriz, rahatça takılırsın dedi. Anlayışlı çıktılar vallahi, artık gerisini zaman gösterecek önce bir doğsun da çocuk.

Merak etme o zaman, hiç sıkıntı yaşamazsın aksine daha rahat olursun.
 
Reis çocuk berekettir algısından ne zaman çıkacaksınız? Bu kafayla yapıyorlar bir sürü, ondan sonra olan çocuklara oluyor.
Konu sahibi arkadaş için söylemiyorum.
Ben Müslümanım diyorsa bir insan ben değil ALLAH söylüyor çocuk rızık bereketdir diye inanıyorsan doğrusu bu kafayla alâkalı değil ha inanmıyorsan günahı sana kardeşim elbette kötü anne baba vardır evladına bakmayan onlar ayrı şeyler kuranı Kerim'de ayeti var çocuğun bereket olduğuna dair bir şeyin kafasında değiliz yani elimizden geldiğince aciz bir kul olduğumuzu da unutmadan ALLAH yolundayız.
 

Geri
Yukarı