Kardeşi polise şikayet etmek

Abi olay yalan yanlış sizi ilgilendiremez. Benim burada ki sorum şikayetin bedeli ve miktarı...

Yaptığı hareketleri soruyorsan diğer mesajlarıma bakabilirsin.

Okudum diğer mesajlarını. Babama el kaldırıyor demişsin. Eğer böyle ise şikayet edebileceğini biliyorsun zaten. Konu açmaktaki kasıt nedir? Bizim elimizden bir şey gelmez.
 
Polisle uğraşmak falan da kolay değil unutma. Bir çocuğu direkt hapise atmazlar Bunun yüzünden.
Abim 25 yaşında. Hapse attırmak istemiyorum. Sadece yapmamasını istiyorum, polislerin uyarmasını istiyorum. Arkadaşlar, size yalan mı geliyor? Anlamıyor musunuz siz ? Abimin yaptığı eylemleri söyledim yine de farklı cevaplar alıyorum...
Okudum diğer mesajlarını. Babama el kaldırıyor demişsin. Eğer böyle ise şikayet edebileceğini biliyorsun zaten. Konu açmaktaki kasıt nedir? Bizim elimizden bir şey gelmez.
Sorumu iyi okuyamamışsınız o zaman. Sorumda ne gibi ve ne kadar ceza alabileceğini sordum. Tekrar bakın isterseniz.
 
Herkes babana el kaldırılmasından bahsetmiş ama sana da el kaldırmış. Babanı bile işe karıştırmana gerek yok direk sana vurduğu için polise gidebilirsin. İspatlaman lazım tabi.
Tek el kaldırmak değil ki. Defalarca yapma diyorum. Bulaşma, yapma, git artık, sinirlendirme, gibi kibarca cümleler kuruyorum hala geliyor. Sinirden bağırdığım zaman "bana bağıramazsın, *** kadar veletsin" gibi laflar işitiyorum. Olay burada da bitmiyor arkadaşlar.
Arkadaşlar tekrar soruyorum. Şikayet etsem ne gibi ve ne kadar ceza alır.
 
Abim 25 yaşında. Hapse attırmak istemiyorum. Sadece yapmamasını istiyorum, polislerin uyarmasını istiyorum. Arkadaşlar, size yalan mı geliyor? Anlamıyor musunuz siz? Abimin yaptığı eylemleri söyledim yine de farklı cevaplar alıyorum...

Dene o zaman şansını bence. Olmazsa adamın ruh sağlığı falan bozuktur büyük ihtimal akıl hastanesi ne götürün dediğim gibi.
 

Geri
Yukarı