Kardeşim eşcinsel olduğunu söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçek çevirisi budur. Orada ki çarpıtmadır.

Rabbinizin sizler için yarattığı eşlerinizi bırakıp da insanlar arasından erkeklerle mi beraber oluyorsunuz? Doğrusu siz haddini aşan bir kavimsiniz!”
 
Öncelikle Türkiye'deki birçok kişi gizli eşcinsellerdir. Özellikle bu konu altından şifa dileyenler kesinlikle ama kesinlikle hiç sekmez %90 gizli eşcinsellerdir. Psikolojik destek ve bunun gibi bir şey çözmez. Kendisinin cinsel eğilimi o yönde. Fakat bu aşamada ona sormanız gereken önemli bir soru var. Cinsel eğilimi mi eşcinsel yoksa kadın gibi mi olmak istiyor? Bu soruyu sorup ona göre ilerleme kaydedin. Maalesef ülkedeki @EZİC AJANI kendisinin gizli eşcinsel olduğunu tahmin ediyorum. Bu gibi kişiler yüzünden kötü bir şey olarak algılanıyor fakat buna yapabilecek bir şey yok.
 
Kardeşin eşcinsel hissediyor ama ülkedeki eşcinsellere karşı olan havadan dolayı bundan utanıyor ve yanlış görüyor olabilir. Muhtemelen bu sebepten dolayı içsel bir çatışma yaşayıp bir tarafı eşcinselim diyip diğer tarafı eşcinsel olmak istemiyor.
Bence psikolojik bir destek alıp en azından net bir şekilde hislerini kabul etmeli ve kendini bir hasta vs gibi görmemeli. İnsanların ne düşündüğünü de önemsenmemeli.
 
Öncelikle Türkiye'deki birçok kişi gizli eşcinsellerdir. Özellikle bu konu altından şifa dileyenler kesinlikle ama kesinlikle hiç sekmez %90 gizli eşcinsellerdir. Psikolojik destek ve bunun gibi bir şey çözmez. Kendisinin cinsel eğilimi o yönde. Fakat bu aşamada ona sormanız gereken önemli bir soru var. Cinsel eğilimi mi eş cinsel yoksa kadın gibi mi olmak istiyor? Bu soruyu sorup ona göre ilerleme kaydedin. Maalesef ülkedeki @EZİC AJANI kendisinin gizli eş cinsel olduğunu tahmin ediyorum. Bu gibi kişiler yüzünden kötü bir şey olarak algılanıyor fakat buna yapabilecek bir şey yok.

Bu bir hastalık. Siz konuşmaya devam edin. Ahirette ne olacağı belli olacak zaten :D
 
Gerçek çevirisi budur. Orada ki çarpıtmadır.

Rabbinizin sizler için yarattığı eşlerinizi bırakıp da insanlar arasından erkeklerle mi beraber oluyorsunuz? Doğrusu siz haddini aşan bir kavimsiniz!”
Ayeti anladım zaten. Ben onu değil eşcinsel ilişkinin neden günah olduğunu sormuştum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı