Kardeşim tableti ezdi

Gonzaless

Femtopat
Katılım
11 Mart 2021
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar 5 yaşında kardeşim geldi, sinir yaptı bana saldırdı tableti istedi. Ben satacağım dedim mahsustan bir baktım bak tabletime ne yaptım dedi. 1000 TL para verdik çocuk gitmiş tablete ayağıyla tekme atmış. Neden? Dedim ben bunu öğreniyorum dedi. Sildim TV de youtubu ne yapabiliriz tablete? Servis kabul eder mi bunu?
 

Dosya Ekleri

  • muahmmet.jpeg
    muahmmet.jpeg
    55,6 KB · Görüntüleme: 395
Merhabalar 5 yaşında kardeşim geldi, sinir yaptı bana saldırdı tableti istedi. Ben satacağım dedim mahsustan bir baktım bak tabletime ne yaptım dedi. 1000 TL para verdik çocuk gitmiş tablete ayağıyla tekme atmış. "Neden?" dedim. Ben bunu öğreniyorum, dedi. Sildim TV'den YouTube'u. Ne yapabiliriz tablete? Servis kabul eder mi bunu?

Kullanıcı hatası olarak kabul ederler. Ücret talep edeceklerini düşünüyorum. Ayrıca bu cihaz doğru ise Vestel VTAB 7020A model tablet. Yüksek bir ücret talep ederlerse internetten alabilirsiniz. Umarım cihazın modelini doğru biliyorumdur. Geçmiş olsun.
 
Eğer şakaysa komik değilse daha komik. Küçücük daha olgunluğa erişmemiş 5 yaşındaki çocuğa sinirlenerek dövmek ne kadar doğru? Çocuk ilerde yanlış gelişebilir. Şiddet asla çözüm olmaz. Çözüm eğitimdir.
Kusura bakma da eğer sen bir çocuğa bunun yanlış bir hareket olduğunu çok şiddetli olmadan döverek öğretmezsen ileride şımarır da daha kötüsünü de yapar, şiddet hiçbir şeye çözüm değildir bu doğru ama böyle bir şey yapan bir çocuğa sözle anlatamazsın bunu.
 
Artı -2 Eksi
Kardeşi dövmeye gerek yok çözüm yeni tablet alındığında ya da tamir edildiğinde tablete çocuk kilidi kurup Brawl Stars gibi yıkık oyunları oynatmayın. Ayrıca YouTube izliyorsa saçma saban "merhabaaaaa arkadaşlarrrr" diyen gereksiz kanalları da izletme onun yerine Barış Özcan ya da teknolojiye dayalı kaliteli kanalları izletebilirsin en azından daha bilinçli olur tekrar kırarken.
 

Geri
Yukarı