Kardeşim TikTok bataklığında

Sorunum başlıkta belirttiğim gibi, kardeşim TikTok denen merete batılı kaldı. Ayrıca orada ne gördüyse inanıyor, yok şunu yapınca burnunda şu oluyormuş, yok zart yapınca zurt oluyormuş. Artık gına geldi, görmek istemiyorum salak salak danslarını artık. Ayrıca bir tane TikTok'cuya fan hesap açmış, ***fc bilmem ne bilmem ne diye bütün gün paylaşım yapıyor. Kardeşimi bu bataklıktan nasıl kurtarabilirim?
Kafasına sert bir şeyle vurmayı denerdim ben olsam, özellikle tam dans ederken.
 
Arkadaşlar fazla abartmışsınız olayı düzgün bir şekilde ne kadar saçma olduğunu sürekli bir şekilde anlatırsanız zamanla ve büyüdükçe kendisi bırakacaktır. Baskı yapmak onu sadece daha çok bağımlı yapacak ve çocuğu rahatsız edecektir.
 
Arkadaşlar fazla abartmışsınız olayı düzgün bir şekilde olayın ne kadar saçma olduğunu sürekli bir şekilde anlatırsanız zamanla ve büyüdükçe kendisi bırakacaktır. Baskı yapmak onu sadece daha çok bağımlı yapacak ve çocuğu rahatsız edecektir.
Aynen küçükken bana da oldu.
 
Girdiği telefondur tablettir TikTok'u ikide bir silin.
Hocam ben onu kardeşimin "MayGıraft'ta SCP" addonlarına yapıyorum. Olmuyor ikide bir tekrar yüklüyor ve daha bağımlı oluyor.
(Kardeşim 7 yaşında kanalı var Minecraft SCP videosu çekiyor, yüklerken de diyor abi videolarımı 18+ yap.)
 
Allah kurtarsın hocam. Benim babamda 2015'te oyun portal gibi kanalları izledim diye sürekli kızardı.

Şimdileri görse kim bilir neler düşünür. Kardeşiniz elinden tableti-telefonu alıp bir süreliğine başka bir şeyler ile ilgilenirse belki TikTok denen şeyi unutur.

Onun dışında modemden engelleyebilirsiniz siteyi. Karar sizin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı