Kardeşim TikTok bataklığında

TikTok çekerken ilk önce gel kameranın önünde saçmalayıp videoyu mahvet, eğer ki utanıp silmediyse veya tekrardan yeni hesap açdıysa da, gizlice telefonunu ele geçir, TikTok'u sil veya programı açmak için şifre koy, baktın hala şifreyi açmayı deniyor veya tekrar yüklüyor, Fatality zamanı demektir bu, anne babana de ki "bu TikTok intihar uygulaması" anında yasak koyulur.

Ha bu arada kardeşiniz %90 gidip annenize söyleyecek. "anneee abim/ablam telefonumu kurcalıyor" diyecek. Bu durumda ise önerim Fatality'yi öne çekmektir, o annenize sizi şikayet ederken siz de ilk mesajımda dediğimi söylersiniz.
Uyarı: İlk başta Fatality düşmanın canı çok olduğundan işe yaramayabilir, her ne kadar anne ultisi olan Fatality %50 can götürse de ilk başta öldürmez.
 
Bir gün telefondan tiktoğu sil Google Play Store'yi ise sakla onun bulamıycağı bir yere ya da direk telefonu yasakla günde 10 dakika bakmasına izin ver onda da eğitici şeyler aç YouTube'dan. Eğer ağlıyorsa vesaire bir dayak lazım ya da konuşmak ödcf ise bir tane cellat diye bir şahısa baba dediklerini duydum bazıları diyormuş dikkatli ol derim he bu arada Allah kurtarsın.
 
Bir gün telefondan tiktoğu sil Google Play Store'yi ise sakla onun bulamıycağı bir yere ya da direk telefonu yasakla günde 10 dakika bakmasına izin ver onda da eğitici şeyler aç YouTube'dan.
Hocam YouTube'un önerileri çok sıkıntılı kendi gözlerimle gördüm. Kardeşim çocuk videolarının altındaki öneriler yüzünden evde SCP, SCP diye dolaşıyor her gün SCP resmi çiziyor bazen FNAF'daki Purple Guy'ın öldürme anını çiziyor ve bu konularla alakalı videoların hepsi kardeşime YouTube algoritmasının çocuk videosunda önerdiği videolardan.
 
Çoğu arkadaşlar döv falan demiş fakat bu iş dövmekle olmaz git kardeşine TikTok'ta neler döndüğünü yaptıklarının bir saçmalık olduğunu anlat tatlı dille eğer kabul etmesse gidip annene babana TikTok'ta neler döndüğünü ve kardeşinin bir gruba üye olduğunu saçma sapan hareketler yaptığını anlat annen ve baban mutlaka bu işe el atacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı