Kardeşimin bilgisayarımda %50 hak istemekte haklı mı?

Kardeşin biraz çakal ruhlu. Bu yaşta böyle yapıyorsa hep yapacak. Baştan tavrını koy yoksa ömür boyu enayi gibi sömürülsün.

İşte alışkanlıkla alakalı. Su içe içe metobolizman hızlanmış ve daha fazla yemek yememe isteği geliyor. Su içmeyi yemeklerin dışında ve 1.5 litre şeklinde yap. Ve ekmek yemen lazım. Mümkünse ekmek arası yiyebilirsin yemek istediklerini.

Normalde beni 1 hafta aç susuz bırak, acıkmıyorum, susamıyorum. Ama yemek veya çikolata yerken su içmezsem ölecekmiş gibi hissediyorum. Çok fena oluyorum. Yakınlardaki cisimleri yumrukluyorum.

Babanızın son sözü söylemeye hakkı yok, kardeşinizin en ufak bir söz hakkı bile yok ve söz hakkı yarı yarıya olmak üzere size ve kardeşinize ait, eğer babanız kendi payını kardeşinizin kullanmasına izin verirse günün yarısı boyunca kullanabilir, veya bu bölüşmeyi saat yerine gün, hafta, ay hesabıyla yapabilirsiniz.

Babanızın son sözü söylemeye hakkı yok, kardeşinizin en ufak bir söz hakkı bile yok ve söz hakkı yarı yarıya olmak üzere size ve kardeşinize ait, eğer babanız kendi payını kardeşinizin kullanmasına izin verirse günün yarısı boyunca kullanabilir, veya bu bölüşmeyi saat yerine gün, hafta, ay hesabıyla yapabilirsiniz.
Size ve kardeşinize yazmışım pardon, size ve pedere ait söz hakkı.

%50 para veriyon %50 senin oluyor
Kardeşin %0 veriyor %50 onun oluyor.
Nasıl hesap bu? Oynamaya hakkı var tabii fakat %50 hâk talep etme ne demand mı atıyor kardeşin? İyi ki kardeşim yok valla ya

4.sınıfa giden bir kardeşim var ve evde bir laptopumuz var. Genelde sabah erken kalkıp ikindiye kadar bazen akşamda olabiliyor, laptopla oyun oynuyor. Tek oynadığı oyun Roblox, bense genelde akşama doğru ondan alıp 3, 4, 5'e kadar kullanırım. Laptopta bayağı eski, LoL'de falan 25 FPS ama Roblox oynuyor sadece 45 FPS gibi. Oyuna bağlı ben kendime yeni PC alacağım, parasının yarısını ben yarısını peder verdi ve kardeşim bu PC de %50 hakkı olduğunu talep ediyor. Elbette günde 1,2 saat vermek benim abi olarak görevim.
Ancak bu bilgisayarın benim kişisel bilgisayarım olacağını söylemiştim zaten, laptopu yaza doğru RAM falan alacağım. Temizletip macunlatacağım ancak hala %50 hak talep ediyor, burada kim haklı o mu ben mi?
Bilgisayarının diğer %50 hakkı babanın.O oynamalı.

Kardeşiniz her şartda Roblox oynayacak Roblox gibi bir oyunu 60FPS oynasa ne fark eder 120 FPS oynasa ne fark eder.
Roblox'un FPS sınırı 60 resmi olmayan yöntemler hariç yükseltmenin yöntemi yok. 😁

4.sınıfa giden bir kardeşim var ve evde bir laptopumuz var. Genelde sabah erken kalkıp ikindiye kadar bazen akşamda olabiliyor, laptopla oyun oynuyor. Tek oynadığı oyun Roblox, bense genelde akşama doğru ondan alıp 3, 4, 5'e kadar kullanırım. Laptopta bayağı eski, LoL'de falan 25 FPS ama Roblox oynuyor sadece 45 FPS gibi. Oyuna bağlı ben kendime yeni PC alacağım, parasının yarısını ben yarısını peder verdi ve kardeşim bu PC de %50 hakkı olduğunu talep ediyor. Elbette günde 1,2 saat vermek benim abi olarak görevim.
Ancak bu bilgisayarın benim kişisel bilgisayarım olacağını söylemiştim zaten, laptopu yaza doğru RAM falan alacağım. Temizletip macunlatacağım ancak hala %50 hak talep ediyor, burada kim haklı o mu ben mi?
Baban yarısını veriyorsa mantıken , babaniny koyduğu üzerinde seninde hakkın var. Ayriyetten kendi eklediğin üzerinde hakkın zaten sana ait . yani %75 sana %25 kardeşine ait .

1-2 saat oynadığına şükretsin Roblox oynuyorsa iyi bilgisayardan oynasa ne olacak?
Sizi tehdit edebileceği bir şeyi (aileden saklanan sırdır, sigaradir falan) yoksa vurun kafasına tokmağı oynayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı