Kardeşimizi nasıl adam ederiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
15 yaşında bir kardeşim var, tek yaptığı şey akşama kadar PUBG oynamak, iftara 30 dakika kala odasından çıkıyor ve tamamen boş yapmaya başlıyor, geçen telefonunu karıştırdım Letgo'da tayt satan birine mesaj atmış koklamak için alacağım diye, beni çekemiyor ve kıskanıyor hakkımda anneme iftira atıyor neymiş efendim ben evde bağırarak komşumla yatmak istediğimi söylemişmişim (ergenliğimde bile o komşuya cinsel şeyler hissetmedim) telefonda arkadaşım ile konuşurken küfürlü konuştuğum zaman anneme gidip bana küfür etti diyor, kendisi obez, o gereksiz oyunu oynamaya başladığından beri beni dövebiliceğini zannediyor.

180 60 kg bir adamım, geçen ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim kendimi zorlamadım bile tek elimle ittim 2 metre geriye uçtu, annemle konuşuyorum kıskandığı için araya girip girip duruyor, yüzsüz gibi oyun oynarken bağırıyor küfür ediyor ama annem ne hikmetse duymuyor benim fısıltı küfürlerimi duyuyor, küçük kardeşim oruç tutmuyor küçücük kıza laf yapıyor yemek yeme diye.

Zaten öküz gibi yiyorsun ne hakla konuşuyorsun, çalışmıyorum eve para getirmiyorum bunu farkındayım, spora başladım fazla yemeye başladığım için sporu bıraktım kendisinin hiç öyle utanması yok öküz gibi yiyor, babam A10s almış söylenip söylenip duruyor neymiş efendim PUBG'de 60 FPS alamıyormuş. Yüzsüzlüğün daniskası, kendimi zor tutuyorum sırf annemin hatrına dalmıyorum ama sabrım tükeniyor, takma demeyin takmıyorum zaten çoğu şeyi fakat iftiraları sıktı artık, ne yapacağım ben ya?
Üzülme bir sürü seçenek var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Oyunu yasakla. Çocuğum olduğunda asla PUBG Mobile oynatmayacağım gerçi o zamana kadar PUBG Mobile 5 falan çıkar herhalde ama onu da oynamasın aman.
 
Oyunu yasakla. Çocuğum olduğunda asla PUBG Mobile oynatmayacağım gerçi o zamana kadar PUBG Mobile 5 falan çıkar herhalde ama onu da oynamasın aman.
Aslında bir bakıma mantıklı çünkü bu zamana kadar oynadığı PUBG zamanı beyine kalıcı hasar verdiği için artık oyuna erişim yolu bulamaz. Kesin çözüm budur.
 
Müziğe yönlendir, müzik sakinleştirir çünkü. En azından böyle düşünüyorum.
Eğer e-spor kariyeri düşünüyorsa, eşek sudan gelinceye kadar dövün.

Hocam aklımı okudunuz 😮

"E-spor kariyeri düşünüyorsa, dövün!" mü? Hayatımda bundan sınırlayıcı, gerici, basmakalıp ve düzeysiz bir ağabey-kardeş ilişkisi oluşturacak cümle duymadım. Buradaki sıkıntı çocuğun E-spor kariyeri düşünmesi veya hayal etmesi mi gerçekten? Saman altından gizli gizli o fitne düşüncelerinizi insanların kafalarına pompalıyorsunuz da ne işe yarıyorsunuz? Dünyayı, "Benim pazularım 60 santimetre, adama vurdum mu kim adammış değilmiş görür o." mantığıyla düşünmek mi gerçekçi, yoksa o dayakçı tutum yerine kardeşin yaptığının farkına vardırılması mı daha gerçeğe karlı ve yatkın?
Sırf bu konuşup gömdüğünüz erkek çocuk suçlu değil, hepiniz, hepimiz suçluyuz. Haberiniz olsun.
 
Eh ben en iyi çözümü veriyorum efenim ne demiştiniz tayt mı istiyordu tayt ile boğun onu ne demiştiniz bilgisayar mı kıskanıyordu RAM'ları ağzına sokun ne demiştiniz telefon mu kıskanıyordu 2-3 telefonu üst üste koyun kafasına geçirin.

Akşam akşam ölüyordum. Tam gazoz içiyordum bu mesajı gördüm 😂. Gülerken gazoz boğazıma kaçtı, babam gelmeseydi yemin ediyordum ölüyordum. Korktum 😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
gerçekten!
 
"E-spor kariyeri düşünüyorsa, dövün!" mü? Hayatımda bundan sınırlayıcı, gerici, basmakalıp ve düzeysiz bir ağabey-kardeş ilişkisi oluşturacak cümle duymadım. Buradaki sıkıntı çocuğun E-spor kariyeri düşünmesi veya hayal etmesi mi gerçekten? Saman altından gizli gizli o fitne düşüncelerinizi insanların kafalarına pompalıyorsunuz da ne işe yarıyorsunuz. Dünyayı, "Benim pazularım 60 santimetre, adama vurdum mu kim adammış değilmiş görür o." mantığıyla düşünmek mi gerçekçi, yoksa o dayakçı tutum yerine kardeşin yaptığının farkına vardırılması mı daha karlı?
Sırf bu konuşup gömdüğünüz erkek çocuk suçlu değil, hepiniz, hepimiz suçluyuz. Haberiniz olsun.
T-Tamam?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı