HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #1 Merhabalar. Nereden ve nasıl yapabilirim bunu?
Çözüm byexe 8 Mayıs 2023 Photo Editor: Fotor – Free Online Photo Editing, Image Editor bu siteden halledebilirsiniz.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 8 Mayıs 2023 #3 HalePlace dedi: Merhabalar. Nereden ve nasıl yapabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Canva tarzı programlarda yapabiliyorsun diye biliyorum. Artı 0 Eksi
HalePlace dedi: Merhabalar. Nereden ve nasıl yapabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Canva tarzı programlarda yapabiliyorsun diye biliyorum.
Hatice Kübra Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Mayıs 2023 #4 HalePlace dedi: Merhabalar. Nereden ve nasıl yapabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Mobil için mi istiyorsunuz? Mobil içinse Google Play'de Cut Paste Photo var. Ben o uygulamayı kullanıyorum. Bu uygulama aracılığıyla yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
HalePlace dedi: Merhabalar. Nereden ve nasıl yapabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Mobil için mi istiyorsunuz? Mobil içinse Google Play'de Cut Paste Photo var. Ben o uygulamayı kullanıyorum. Bu uygulama aracılığıyla yapabilirsiniz.
KS KS HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #5 Hatice Kübra dedi: Mobil için mi istiyorsunuz? Mobil içinse Google Play'de Cut Paste Photo var. Ben o uygulamayı kullanıyorum. Bu uygulama aracılığıyla yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar için istiyorum ama yinede teşekkürler. Artı 0 Eksi
Hatice Kübra dedi: Mobil için mi istiyorsunuz? Mobil içinse Google Play'de Cut Paste Photo var. Ben o uygulamayı kullanıyorum. Bu uygulama aracılığıyla yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar için istiyorum ama yinede teşekkürler.
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #6 Photo Editor: Fotor – Free Online Photo Editing, Image Editor bu siteden halledebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #7 Özel değilse gönder halledelim. Artı 0 Eksi
KS KS HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #8 yyildirayy dedi: Özel değilse gönder halledelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam @byexe hocanın önerdiği siteden hallettim. Hepinize yardımlarınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
yyildirayy dedi: Özel değilse gönder halledelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam @byexe hocanın önerdiği siteden hallettim. Hepinize yardımlarınız için teşekkürler.