Karekök TYT mat soru bankası nasıldır?

Hocam, bir bardak soğuk su.

İnternette yarı fiyatına satılıyor umarım herkes internetten alır da bu kitabevleri işsiz kalır harbiden bunu dedirttiler adama. 240 TL bana koymaz fakat bu yaptıkları resmen usülsüzlük. Geçen bir tane kadın gelmişti kitapçıya durumu çok yok belli parayı zor denkleştirip aldı çocuğuna kitabı. Ama nerede adamlar ikinci şubesini açmış paraya para demiyor. Karma falan hikaye kötüler her türlü karlı.

İnternette yarı fiyatına satılıyor umarım herkes internetten alır da bu kitabevleri işsiz kalır harbiden bunu dedirttiler adama. 240 TL bana koymaz fakat bu yaptıkları resmen usülsüzlük. Geçen bir tane kadın gelmişti kitapçıya durumu çok yok belli parayı zor denkleştirip aldı çocuğuna kitabı. Ama nerede adamlar ikinci şubesini açmış paraya para demiyor. Karma falan hikaye kötüler her türlü karlı.
Sizin oradaki şube kötüymüş o zaman hocam maalesef. Franchising olunca böyle oluyor. Siz webden almaya çalışın bundan sonra.

Haklısınız hocam, ben de kırtasiyelerden falan kitap almayı bıraktım. Kırtasiyede 1 kitap parasına internette 2 kitap alıyorum. Bir dahakine dikkat edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı