Kargo dağıtıcısıyla telefonda kavga ettim

Kargoyu unut o artık yok.

Haklısın bir şey olmaz ben sövenler tanıyorum :D.

İade etsinde paramı geri alayım. İstemiyorum artık zaten.
Birşey yapmayacaksınız adam yalan söylüyor açıkca iyi yapmışsınız. Ürünü şubeye gidip teslim alabilirsiniz.

Hocam mahalle ağzıyla konuşan bir tipe benziyordu. Zannetmiyorum büyük ihtimalle geri gönderecekler kargoyu.
Bir şey olacağını zannetmiyorum, ne için bu kadar endişelendiniz?

Hakaret ettim sonuçta. Sakin kalmalıydım.
 
Bu kadar korkma. Konuşmalarınız kayıt altında ibaresi tamamen korkutma amaçlı müşteri ana bacı kaymasın diye gerçi daha çok sövüyor millet bu sefer :D
 
''Şerefsiz'' diyerek çok ağır konuşmuşsunuz(!). Anasına sövsen bu kadar ağır olmazdı bence(!). Bir şey olmaz. Ben telefonda Türk Telekom'a ne ağır hakaretler etmiştim bir şey olmadı. Tabii ki şahsa sövmemiştim direk firmaya.
 
"Şerefsiz" diyerek çok ağır konuşmuşsunuz(!). Anasına sövsen bu kadar ağır olmazdı bence(!). Bir şey olmaz. Ben telefonda Türk Telekom'a ne ağır hakaretler etmiştim bir şey olmadı. Tabii ki şahsa sövmemiştim direk firmaya.

Hocam başıma ilk defa geldi. Keşke sövseydim de diyorum şu an da neyse. Ürün iade edilsin paramı alayım. Hayır gelmez o üründen artık. Zaten canım sıkkındı bir de bu eklenmesin.
Arkadaşlar hala Trendyol beni arayıp kargonuz 3 iş günü içinde teslim edilecektir diyor. Napayım şimdi bilemedim. Trendyol'u arayıp kargo şirketini mi şikayet etmeyelim? Uğraşmak istemiyorum hata yapıyorum ama hiç uğraşasım yok. Sorun çıkarırlar mı? Ürüne yan kesicilik yaparlar mı? Sesimi çıkarmasam.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı